ΑΟ Τρίκαλα: Ανακοινώθηκαν και οι Στεφάνου, Μορφάκης – Έρχεται άλλος ένας – Μένουν δύο ανανεώσεις από πέρυσι

Στην τελική ευθεία μπήκε ο σχεδιασμός του ΑΟ Τρίκαλα, με τις τελευταίες πλέον κινήσεις να απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτή την στιγμή στο δυναμικό της ομάδας του Ολλανδού τεχνικού Σνούι και του νέου άμεσου συνεργάτη του, Νίκου Μανούρα, βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές και το πιθανότερο είναι να κλείσει στους 25-27.

Στους 22 υπολογιζόταν και ο Γιώργος Στεφάνου με τον Θεόδωρο Μορφάκη, για του οποίους είναι και επίσημο πλέον ότι μεταγράφονται στον ΑΟΤ. Οι δύο νεαροί αποκτήθηκαν μετά από το ενδιαφέρον που προκάλεσαν οι τελευταίες σεζόν που κάνανε.

Ο αριστερός μπακ και κεντρικός αμυντικός, ήταν βασικό μέλος με καλές εμφανίσεις στην Α’ ΕΠΣΤ, σε μια γεμάτη σεζόν για τον Απόλλωνα Λυγαριάς που συμμετείχε σε δύο ημιτελικούς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣΤ. Από την άλλη ο 19χρονος επιθετικός, ήταν στην ομάδα νέων του Παναιτωλικού, από όπου θα ντυθεί στα “κυανέρυθρα”.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Στεφάνου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερό μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός ήταν από τους διακριθέντες του Απόλλων Λυγαριάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ. Έχει αγωνιστεί στον Άτταλο Α ΕΠΣΑ και Απόλλων Σμύρνης.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

«Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 19 χρόνου επιθετικού Θεόδωρου Μορφάκη.
Με εξαιρετική παρουσία στην ομάδα νέων του Παναιτωλικού ο νεαρός φορ έχει αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον ενώ να σημειωθεί πως έχει κληθεί στην εθνική νέων», ανέφερε η πρώτη χρονικά ανακοίνωση των Τρικάλων.

Στους ποδοσφαιριστές που είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται εκ νέου στον ΑΟ Τρίκαλα, είναι ο επιθετικός Θέμης Αλεξίου και ο αμυντικός Παναγιώτης Πατρώνης, για τους οποίους αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Από κει και πέρα και στην συνέχεια των τελευταίων μεταγραφών, η τρικαλινή ομάδα θα προσχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη νεαρού, του 21χρονου Κωνσταντίνου Μπάγια, ο οποίος είναι επιθετικός και πέρυσι είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον ΑΣ Μετέωρα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!