ΑΟ Τρίκαλα: Έφτασε τις τέσσερεις επίσημες μεταγραφές με δύο προσθήκες από ομάδες των εθνικών κατηγοριών

Μετά τις δύο μεταγραφές των δύο έμπειρων με αρκετές συμμετοχές, του τερματοφύλακα Γκέκα και του έμπειρου Σκούπρα, ο ΑΟΤ ανακοίνωσε άλλες δύο προσθήκες νεαρότερων παικτών οι οποίοι όμως έχουν παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα στα “κυανέρυθρα” ντύθηκε ο 21χρονος μέσος Κωνσταντίνος Ισαακίδης, ο οποίος ξεκίνησε από την Ξάνθη και αγωνίστηκε σε ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, στην Super League 2, τον Απόλλωνα Πόντου και την Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Ισαακίδη.
Γεννημένος στις 18 Απριλίου του 2003 ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Βέροιας και του Απόλλων Πόντου στην Superleague 2 ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης με την οποία αγωνίστηκε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα.
Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία

Επίσης στον ΑΟΤ θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν, ένας περσινός αντίπαλος των Τρικαλινών, ο 24χρονος Ραφαήλ Μυστρίδης, ο οποίος είναι και αυτός μέσος και μεταγράφεται από τον ΓΑΣ Σβορώνου, με τον οποίο είχε αρκετά καλή παρουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μυστρίδη.
Ο νεαρός μέσος είναι γεννηθείς στις 14/8/2000.
Πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Σβορώνου ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Κεραμιδίου και Βατανιακό.
Ραφαήλ σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!