ΑΟΤ: Τετραπλή ανανέωση των περσινών νεαρών βασικών

Οι 4 από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που “έγραψαν” πολλές συμμετοχές και ήταν στα βασικά πλάνα των “κυανέρυθρων”, πέρυσι θα συνεχίσουν στην τρικαλινή ομάδα και την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε τις ανανεώσεις του 20χρονου, Τρικαλινού, αμυντικού χαφ, Κωστόπουλου, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά. του 21χρονου μεσοεπιθετικού Βασιλείου, μετά την πρώτη του σεζόν στον ΑΟΤ, του 20χρονου εξτρέμ Σιαμάντα, που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας πέρυσι ερχόμενος από την Φήκη και του 19χρονου αμυντικός Μπέκα.

Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές αποκόμισαν τις εμπειρίες της Γ’ Εθνικής με τον ΑΟ Τρίκαλα, ενώ κατάφεραν να επιτύχουν και την κατάκτηση του Κυπέλου ΕΠΣΤ και συνεχίζουν στο ίδιο επίπεδο, όπου θα δείξει πως θα ανταποκριθούν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο Τρικαλινό Παναγιώτη Κωστόπουλο.
Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και είναι από τα νέα παιδιά που ξεχώρισαν τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της ομάδας μας.
Παναγιώτη σου ευχομάστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Βασιλείου.
Στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας προσπάθησε να βοηθήσει στον στόχο της ομάδας μας κερδίζοντας παράλληλα πολλές εμπειρίες.
Αλέξανδρε σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Χάρη Σαμαντά.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας ήταν από τους διακριθέντες στην προσπάθεια του συλλόγου στην επιθετική γραμμή.
Χάρη καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!”

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 19χρονο αμυντικό μέσο Παναγιώτη Μπέκα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα μας είχε αξιόλογη παρουσία.
Παναγιώτη καλή επιτυχία και με πολλή δουλειά!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!