Αλλαγή δεδομένων με Μορφάκη στον ΑΟ Τρίκαλα – Ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο Παλαμά

Δύο ανακοινώσεις είχαμε αυτή την μεταγραφική περίοδο, από δύο ομάδες για τον επιθετικό Θοδωρή Μορφάκη, ο οποίος κατέληξε τελικά στον Ατρόμητο Παλαμά και θα είναι αντίπαλος στην Γ’ Εθνική του ΑΟ Τρίκαλα, με τον οποίο ήρθε πολύ κοντά στο να μεταγραφεί.

Ο νεαρός φορ μετά την ομάδα νέων του Παναιτωλικού, είχε δώσει τα χέρια με τους “κυανέρυθρους” και μάλιστα είχε προχωρήσει η συμφωνία, ωστόσο ο σχεδιασμός τούς, και με βασικότερο λόγο την παραμονή του Αλεξίου, στις θέσεις των επιθετικών, δεν εντάχθηκε στο δυναμικό.

Έτσι με 15 ώρες διαφορά προέκυψε ανακοίνωση και από τον Ατρόμητο Παλαμά και τελικά αυτός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ο 19χρονος Καρδιτσιώτης θα φορέσει τα πράσινα και θα είναι αντίπαλος του ΑΟΤ στον 2ο όμιλο της φετινής Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ψήλωσε” στην επίθεση ο Ατρόμητος!
Συνέχεια στην ενίσχυση του ρόστερ έδωσε ο Ατρόμητος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Μορφάκη.
Ο ύψους 1.87μ. 19χρονος Καρδιτσιώτης επιθετικός ήταν βασικό στέλεχος της Κ19 του Παναιτωλικού τα περασμένα δύο χρόνια, σκοράροντας συνολικά 14 γκολ.
Κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Αγρινιώτικου συλλόγου συμμετείχε στην αποστολή της ανδρικής ομάδας που μετέβη στο Καρπενήσι.
Ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του και δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του εκτός από την Κ19 του Παναιτωλικού αγωνίστηκε και σε ομάδες της Γερμανίας.
Σημαντική μεταγραφή για τους «πράσινους» με έναν παίκτη που έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!