Έδωσε το δεύτερο φιλικό ο ΑΟΤ, στην Καρδίτσα – Ακολουθούν άλλα δύο με ομάδες Γ’ Εθνικής και μετά Κύπελλο

Πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τον ΑΟ Τρίκαλα, αφού σιγά σιγά στην περίοδο της προετοιμασίας προγραμματίζονται τα φιλικά, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την πρώτη επίσημη υποχρέωση, του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τρικαλινή ομάδα έχει ήδη σημαδέψει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στην Θύελλα Πατρών, που είναι η Κυπελλούχος Αχαΐας και αγωνίζεται στο Α’ Τοπικό, εντός έδρας.

Έτσι μέχρι τότε στο πρόγραμμα μπήκαν 4 συνολικά φιλικά, με το πρώτο να ήταν το 2-2 με τον Ηρακλή, ενώ χθες δόθηκε και το δεύτερο σε άλλη μία γειτονική πόλη την Καρδίτσα όπου αντιμετώπισε την Δόξα Μασχολουρίου.

Ο ΑΟΤ ήταν καταιγιστικός σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα της Α’ ΕΠΣΚ και σημείωσε 9 τέρματα με το τελικό σκορ να είναι στο 1-9. Νίκος Σκόνδρας (2), Σαμαντάς (2), Μυστρίδης, Αλεξίου, Μπέκας, Μπραντίτσας και Ισαακίδης οι σκόρερ για την ομάδα του Σνούι.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε σήμερα η ομάδα μας που επικράτησε με σκορ 9-1 της Δόξας Μασχολουρίου. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Νίκος Σκόνδρας και Σαμαντάς και από ένα οι Μυστρίδης, Αλεξίου , Μπέκας, Μπραντίτσας και Ισαακίδης.
Η σύνθεση του ΑΟ Τρίκαλα: Γκέκας, Σκούπρας, Κατσαντώνης Σκόνδρας, Σίνγκ, Κωστόπουλος ,Σαμαντάς, Αμπτελάχ, Αλεξίου Σκόνδρας, Μυστρίδης
Έπαιξαν και οι: Αναγνώστου, Μπραντίτσας, Μάγγος, Πατρώνης, Νταβώνης, Ισαακίδης, Μπάγιας, Σολομωνίδης, Βλέτσας, Μπέκας, Βαλετσκιάνι

Η συνέχεια των ματς προετοιμασίας έχει δύο ακόμη ματς, στα οποία ο ΑΟ Τρίκαλα θα αντιμετωπίσει ομάδες από την ίδια κατηγορία με εκείνον πλέον. Αρχικά το ερχόμενο Σάββατο, στη Νεάπολη με τον Αστέρα Σταυρού, ο οποίος φέτος δεν είναι στον ίδιο όμιλο και στην συνέχεια την Τετάρτη, λίγες μέρες πριν το Κύπελλο στην Λάρισα με την Ανθούπολη, που θα κληθεί να την αντιμετωπίσει φέτος στην Γ’ Εθνική.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!