Άλλες 4 ανανεώσεις στον ΑΟ Τρίκαλα

Προχωρά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για τους “κυανέρυθρους” τόσο με κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση του ρόστερ, όσο και για ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που εμπιστεύονται και για την επόμενη σεζόν.

Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε την παραμονή άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πέρυσι πήραν πολλές ευκαιρίες και εμπειρίες από την Γ’ Εθνική και στην προσπάθεια για μια καλύτερη φετινή σεζόν θα αποτελέσουν και πάλι μέλος του.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο τερματοφύλακας Αναγνώστου, που από τους τερματοφύλακες είναι ο μοναδικός που θα συνεχίσει, αφού ο Παπαδόπουλος και ο Πετρίδης αποχώρησαν, επομένως έγινε η ανανέωση του ιεραρχικά τρίτου γκολκίπερ του περσινού ρόστερ, ωστόσο εκείνου που άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν λόγω του τραυματισμού του Παπαδόπουλου και εν τέλει ο Αναγνώστου ολοκλήρωσε την σεζόν και ήταν εκείνος που έκατσε στην εστία στον τελικό όπου ο ΑΟΤ σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΤ απέναντι στον Πύργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα Επαμεινώνδα Αναγνώστου.
Νώντα σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”

Από κει και πέρα την φανέλα του ΑΟΤ θα φοράει και την ερχόμενη σεζόν ο αμυντικός Κατσαντώνης, που έδωσε πολύτιμες λύσεις είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο, δείχνοντας πολύ ικανός στις στατικές φάσεις, με χαρακτηριστικότερα τα γκολ στο Κύπελλο, τόσο στον τελικό (2), όσο και στα προημιτελικά με τον Διγενή στο Νεοχώρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο Τρικαλινό αμυντικό Χρήστο Κατσαντώνη.
Γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομών του ΑΟΤ , έχει συμβάλλει τα τελευταία χρόνια με την μαχητικοτητα του στα μετόπισθεν της ομάδας.
Χρήστο καλή επιτυχία και συνέχισε την σκληρή δουλειά!”

Τέλος δύο νεαροί συνεχίζουν και φέτος, ο 22χρονος Μαγκούτης, που ήταν από εκείνους που άρπαξε κάποιες ευκαιρίες, έκανε συμμετοχές στην Γ’ Εθνική και υπολογιζόταν στις πρώτες επιλογές και ο 20χρονος αμυντικός Μπραντίτσας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 22χρονο Τρικαλινό αμυντικό μέσο Θοδωρή Μαγκούτη.
Ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες στον χώρο του κέντρου ωστόσο επέστρεψε υγιής και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!”

“Η Διοίκηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 20χρονο ταλαντούχο αμυντικό Άγγελο Μπραντίτσα.
Άγγελε σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!