Πρώτες δύο μεταγραφές για τον ΑΟΤ BC

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν στην National League 1, με την επιτυχημένη περασμένη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην παλιά Γ’ Εθνική για τον ΑΟ Τρίκαλα BC.

H μπασκετική τρικαλινή ομάδα ξεκίνησε τα “χτυπήματα” με δύο προσθήκες και έντυσε στα “κυανέρυθρα” τον Κλέαρχο Πρέκα και τον Γιώργο Δεμίρη. Ο πρώτος είναι 20χρονος πλεϊμέκερ, ο οποίος ήταν και πέρυσι στην πόλη για λογαριασμό των Τρικάλων Basket στην National League 1. Πλέον αλλάζει πλευρά στα Τρίκαλα, έχοντας αγωνιστεί πρόσφατα και σε μεγαλύτερο επίπεδο, την σεζόν 2022-2023, στον Τρίτωνα, στην Ελίτ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

⛹️‍♂️Κλέαρχος Πρέκας
👉Playmaker | 20 ετών | 1.91 cm
Ξεκίνησε από τις υποδομές του Ολυμπιακού Βόλου και σε ηλικια 15 ετών έπαιξε δανείκος στον Ίωνα Βόλου, στο πρωτάθλημα της Α1 Εσκαθ, ενώ παράλληλα κλήθηκε στις ομάδες των Εθνικών κλιμακιων Βορρά Εθνικής Παμπαιδων και αργότερα Παίδων.
Εν συνεχεία, κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Έφηβων και τις δύο τελευταίες χρονιές στην προεθνικη Νέων Ανδρών.
Την περιοδο 2022-2023 τον απέκτησε η ομάδα του Τρίτωνα, που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Elite League.
Πέρυσι συνδυάζοντας basket και σπουδές στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων, αγωνίστηκε στην ομάδα Trikala basket.
🗣️«Είμαι χαρούμενος που θα ενταχθω στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.
Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε πολλές επιτυχίες για τον κόσμο μας.
Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.»

Από την άλλη ο Δεμίρης είναι γκαρντ κι εκείνος νεαρός, στα 18 του χρόνια και τις τελευταίες σεζόν τον είδαμε στο επίπεδο της ΕΣΚΑΘ. Πριν δύο χρόνια ήταν στον Φοίβο, στην Α1′ Κατηγορία ενώ πέρυσι, από όπου και αποκτήθηκε από τον ΑΟΤ, αγωνιζόταν στον ΓΣ Φαλάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

⛹️‍♂️Γεώργιος Δεμίρης
👉Shooting Guard | 18 ετών | 1.85cm
Γεννήθηκε το 2006 στην Λάρισα και από φέτος θα ενισχύσει την ομάδα μας, από την θέση 1 και 2 και όντας πρωτοετής φοιτητής της σχολής των ΤΕΦΦΑ στα Τρίκαλα.
Ξεκίνησε από την ηλικία των 7 ετών από την ομάδα του Φοίβου Λάρισας μέχρι την ηλικία των 15 ετών όπου το 2021 -2022 μετεγγραφηκε στον Κεραυνό Λάρισας , κατακτωντας ως βασικό μέλος της ομάδας το πρωτάθλημα Θεσσαλίας σε παιδες και εφήβους.
Καλείται στα κλιμάκια Θεσσαλιας αλλά στέκεται άτυχος μένοντας δυο μήνες εκτός από covid.
Το 2022-2023 και σε ηλικία 17 ετών κάνει την καλύτερη του χρόνια με την ομάδα του Φοίβου στην ανδρική(Α1 ΕΣΚΑΘ) όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας και μέσα στους 10 πρώτους της κατηγορίας με 13’6 ποντους . Καλείται στο Rising stars στην Θεσσαλονίκη .
Το 2023-2024 όντας μαθητής Γ’ Λυκείου παίζει στην ομάδα του ΓΣΦΑΛΑΝΗΣ , δεν σταματάει να διακρίνεται εφόσον είχε 18.2 πόντους μέσο όρο και με το βάρος των πανελληνίων εξετάσεων
.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!