Τρίκαλα Basket: Ολοκλήρωσαν δύο πολύ καλές κινήσεις με παίκτες από την Ελίτ Λιγκ και καταγωγή από τα Τρίκαλα

Σε δύο μεταγραφές που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ της νέας σεζόν, στο ανώτερο επίπεδο της Ελίτ Λιγκ, έκαναν τα Τρίκαλα Basket, αποκτώντας δύο παίκτες με καταγωγή από την πόλη, που έχουν την εμπειρία της κατηγορίες, αφού αγωνιζόταν εκεί και πέρυσι.

Συγκεκριμένα με την φανέλα της τρικαλινής ομάδας, θα αγωνίζεται ο Απόστολος Ιωάννου, ο οποίος είναι νεαρός ( γεννημένος το 2004) center. Πρόκειται για ένα μπασκετμπολίστα που είναι και power forward, έχει ύψος 2,07, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε στο Eurobasket U21, στην επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Σε συλλογικό επίπεδο μετράει και την κατάκτηση στο πρωτάθλημα νέων (U21) με την φανέλα της ΧΑΝΘ, όπου ήταν βασικό μέλος.

Τελευταία του ομάδα, από όπου πλέον μεταγράφεται στα Τρίκαλα Basket ήταν ο Έσπερος Λαμίας στην Ελίτ Λιγκ, εκεί που θα βρεθεί ως αντίπαλος φέτος απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση:

Η δεύτερη μεταγραφή των τελευταίων ημερών για την ομάδα του Γιαπλέ, αφορά επίσης έναν αθλητή Τρικαλινής καταγωγής και συγκεκριμένα τον Μάριο Πουλιανίτη. Με παραστάσεις από την Α2′ κατηγορία μπάσκετ, ο Πουλιανίτης είναι γεννημένος το 1999 και αγωνίζεται κυρίως ως πλέι μέικερ αλλά και στις θέσεις “2” και “3”, με ύψος 1,93.

Μια από τις καλύτερες σεζόν του την έκανε με την Καβάλα στην Α2′ όπου είχε μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα 11,7. Στο ίδιο επίπεδο, όπου θα αγωνίζεται και με τους Τρικαλινούς έπαιξε σε Φίλιππο Βέροιας, αλλά και τον Ηρακλή που ήταν η τελευταία του ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!