Στα Τρίκαλα Basket ο διεθνής νέος point guard, Κωνσταντινίδης

Άλλη μία καλή μεταγραφή έκαναν τα Τρίκαλα Basket, ενόψει της νέας σεζόν στην Ελίτ Λιγκ ανακοινώνοντας τον 20χρονο Θεόδωρο Κωνσταντινίδη.

Ο νεαρός γκαρντ είναι διεθνής με την Ελλάδα στις μικρές ηλικίες και έχει στην μέχρι τώρα καριέρα του τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης Κ20, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ στην Basket League, από όπου αποκτήθηκε από την τρικαλινή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο πρωταθλητής Ευρώπης under 20 Θοδωρής Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Φεβρουαρίου 2004, έχει ύψος 1μ.94 και αγωνίζεται ως point guard. Από το 2017 έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και το 2020 ως μέλος της ομάδας παίδων του ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης της ΕΚΑΣΘ. Η μεγάλη διάκριση του Θοδωρή ήρθε τον Ιούλιο του 2024 όταν και κατέκτησε με την Εθνική Νέων Ελλάδος την 3η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ. Να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής αποκτήθηκε από την ανδρική επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ όπου ήταν μέλος τα τελευταία 2 χρόνια με επαγγελματικό συμβόλαιο. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Θοδωρής είναι γιος του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Χρήστου Κωνσταντινίδη.
Θοδωρή, καλώς ήρθες!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!