Πρώτη μεταγραφή για τον ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent με νέο σήμα και αλλαγές στην σελίδα της ομάδας

Μετά την συνένωση του ΑΟ Τρίκαλα και των Τρικάλων Basket σε μία και μόνο δύναμη με όνομα, ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent, ανακοινώθηκε μία ακόμη μεταγραφή για την ομάδα της Ελίτ Λιγκ, αλλά πλέον με αλλαγή σήματος το οποίο και έγινε γνωστό.

Όπως μπορεί να γίνει διακριτό, έχει αλλάξει πλέον το σήμα της σελίδας, της παλαιάς ομάδας των Τρικάλων Basket και πλέον το νέο σήμα φέρει τους γνωστούς “κυανέρυθρους” κύκλους του ΑΟ Τρίκαλα.

Κάπως έτσι έγινε και η κίνηση ενός ξένου, με την τελευταία προσθήκη να ακούει στο όνομα, Τζάκορ Νέλσον. Ο 25χρονος Αμερικανός shooting guard, έρχεται από ομάδες του εξωτερικού και πλέον θα αγωνιστεί εντός συνόρων και στην προσπάθεια των Τρικάλων να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο 25χρονος Αμερικάνος χαρισματικός σκόρερ Ja’cor Nelson με ύψος 1.95 παίζει στις θέσεις guard . Αποφοίτησε από το University of Central Missouri . Αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα Campbell Fighting Camels εκπροσωπώντας το πανεπιστήμιο Campbell University. Κατόπιν αγωνίστηκε σε ομάδα της Ουκρανίας (Α1) με μέσο όρο 22 πόντους και στη συνέχεια σε ομάδα της Ρουμανίας (Α1) με μέσο όρο 17 πόντους !!!
Ja’cor , καλώς ήρθες!

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!