Έκλεισαν οι θέσεις των ξένων με τον Αμερικανό Tuach στον ΑΟ Τρίκαλα Basket

Μετά τον shooting guard Τζάκορ Νέλσον, με έναν ακόμη Αμερικανό θα γεμίσει τις δύο θέσεις των ξένων ο ΑΟ Τρίκαλα Basket Advent, όπως ανακοινώθηκε.

H ομάδα της Ελίτ Λιγκ, σε συνδυασμό με τα θέλω του προπονητή Γιαπλέ, φαίνεται να ήθελε έναν αθλητή για τις θέσεις των ψηλών, ώστε να καλύψει τις δύο θέσεις και κάπως έτσι αποκτήθηκε ο Μπουάι Τούαχ (Buay Tuach). Ο ύψους 2 μέτρα καλαθοσφαιριστής, έχει καλούς μέσους όρους τις τελευταίες σεζόν με 20 πόνους και 10 ριμπάουντ, ωστόσο τους έχει κάνει στα αναπτυξιακά του ΝΒΑ και στην Αυστραλία, όπου έπαιζε τα τελευταία 3 χρόνια.

Η μεταγραφή του Τούαχ σημαίνει επίσης ότι μπαίνουν τέλος στις φήμες για τον Καναδό, ψηλό, Ρίτσαρντ Αμάρντι, που είχε μπει στα ραντάρ το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Buay Tuach είναι η 2η επιλογή ξένου παίκτη του coach Γιαπλέ. Ο ιδιαίτερα αθλητικός και εντυπωσιακός Αμερικανός με ύψος 2 μέτρα , με μέσο όρο 20 πόντους ανά αγώνα και 10 ριμπάουντ και με θητεία στις αναπτυξιακές ομάδες του NBA League ως την Ευρώπη (London Lions) , αγωνιζόταν τα 3 τελευταία χρόνια στους Slammers (Australia). Buay , καλώς ήρθες!

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!