Ντερμπάρες Λεβαδειακός – ΑΕΛ και θεσσαλικό ΑΣΑ – Νίκη Βόλου αυτή την αγωνιστική

Πολύ σημαντική αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 για τις θεσσαλικές ομάδες αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο το ματς 1ου-2ου ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΛ, αλλά και την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων δύο (Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου).

Το παιχνίδι που θα γίνει νωρίτερα χρονικά είναι αυτό στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας που θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο στις 15:00, με την ομάδα του Τυριακίδη που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας να παίζει με την 3η του Ελευθερόπουλου.

Την Κυριακή την ίδια ώρα (15:00) στο γήπεδο της Λιβαδειάς η ΑΕΛ θα παίξει με τον Λεβαδειακό με τους “βυσσινί” να βρίσκονται στο -5 με αγώνα λιγότερο και να θέλει να πλησιάσει κι άλλο τους “πράσινους”.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημαντικότερων αγώνων της αγωνιστικής της Super League 2:

Βόρειος Όμιλος – 11η αγωνιστική

Κυριακή 26/11, 15:00

Γήπ. Δημοτικό Στ. Κρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου [Κακουλίδης(Θράκης)-Τζιώτζιος(Θράκης)-Φράγιος(Μακεδονίας), Τακίδης(Κιλκίς), Μαζαράκης(Κεφαλληνίας-Ιθάκης)]

Δευτέρα 27/11, 15:00

Γήπ. Δημοτικό Στ. Λιβαδειάς: Λεβαδειακός – ΑΕΛ [Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου)-Δημητριάδης(Μακεδονίας)-Πάτρας(Μακεδονίας), Γιαννούκας(Δωδεκανήσου), Καμπούρης(Εύβοιας)]

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SL2 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!