Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στην 3η θέση η Νίκη Βόλου

Μετά από 2 ματς με μία ισοπαλία και μία ήττα η Νίκη Βόλου επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας τον Αιολικό με 3-1 στην σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική (22η) της Super League 2, για τον Βόρειο Όμιλο.

Παρά το γεγονός ότι οι τρεις Θεσσαλικές ομάδες έχουν δείξει αστάθεια με τους “αδύναμους” της κατηγορίας, η ομάδα του Ελευθερόπουλου δεν δυσκολεύτηκε και πανηγύρισε την νίκη στο Πανθεσσαλικό, απέναντι στον 3η από το τέλος ομάδα της Μυτιλήνης.

Παράλληλα οι “βολιώτες” ανέβηκαν στην 3η θέση, εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Μακεδονικού από τον Λεβαδειακό, σε ακόμη ένα αξιοσημείωτο αυτής της αγωνιστικής, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα κοντραριστούν οι δυο τους στο γήπεδο του Μακεδονικού, με στόχο να διασφαλίσει αυτή την θέση η Νίκη.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Νίκη Βόλου – Αιολικός 3-1 (35′ Τζιώρας ,37′ Κρητικός, 89′ Στίκας / 54′ Ενομό)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Διαιτητής: Ξηρογιάννης(Βοιωτίας)
Βοηθοί: Μίχος(Λάρισας)-Δεδικούσης(Λάρισας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (91′ Κουτσιμπάνας), Στίκας, Ανδρέου, Να’α, Κυριακίδης, Λίταινας (78′ Πέττας), Παναγιωτίδης, Μιράντα (91′ Μπαλλάς), Κρητικός (82′ Μπαχανάκ), Τζιώρας (91′ Βουκελάτος).
Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιοκέ (87′ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ενομό, Μουχάλης, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος (72′ Νούλας), Σρνιτς (79′ Καγκελίδης), Σαραντίδης (46′ Ζιβοΐνοβιτς), Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!