Αυτοκτονία για ΑΕΛ και τέλος οι ελπίδες για άνοδο – “Κουλούρια” για Αναγέννηση Καρδίτσας

Ένα θαύμα χρειάζεται πλέον η ΑΕΛ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάρει την άνοδο στην Super League 1, αφού “έβγαλε τα μάτια” της στο σημερινό ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στην AEL FC Arena, με την ισοπαλία 2-2 στο τέλος ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο.

Παρά το γεγονός ότι οι αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων των πλέι οφς του Βόρειο ομίλων, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική, ξεκίνησε ιδανικά για τους Θεσσαλούς καταφέρνοντας να προηγηθούν με 2-0 πολύ νωρίς με δύο γκολ του Φατάι, το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου το ίδιο, την Λάρισα να είναι άφαντη και τον Λεβαδειακό αφού έχασε πέναλτι με τον Σουλούκο να σταματά τον Νίκα, να ισοφαρίζει τελικά με τα γκολ του Τσιριγώτη στο 86′ και του Ρόμο στο 90+6′ (σ.σ. παίχτηκαν 9 λεπτά καθυστερήσεων λόγω έντασης στους δύο πάγκους και μία κόκκινη κάρτα από κάθε πλευρά για Λιάγκα και Πλέγα που αγωνιζόταν).

Έτσι η διαφορά των 7 πόντων παρέμεινε, με την ομάδα από την Λιβαδειά να γίνεται ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσεις, αν και υπάρχει τόσο το μεταξύ τους στον δεύτερο όσο και 7 αγωνιστικές ακόμα, αλλά θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να γίνει μία τέτοια ανατροπή.

Η δεύτερη θεσσαλική ομάδα των πλέι οφς, η Νίκη Βόλου έκανε το ρεπό της, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ηρακλή και πήρε τον πρώτο της πόντο στα πλέι άουτ, αναβαίνοντας μία θέση και αφήνοντας 1 βαθμό πίσω τον Καμπανιακό.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή) η ΑΣΑ θα παίξει εκτός έδρας με τον τελευταίο Αιολικό με μόνο στόχο την νίκη για να καταφέρει να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, η ΑΕΛ θα πάει εκτός έδρας με τον Μακεδονικό και η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Β’.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – Λεβαδειακός (5′-12′ Φατάι / 86′ Τσιριγώτης, 90+6′ Ρόμο)

Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Μανούχος(Αργολίδας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος(Αρκαδίας)-Τριανταφύλλου(Αρκαδίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τ. Σολούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόζο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς.
Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Σιντόρης(Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Θανασιάς(Ηπείρου)-Σακκάς(Θεσσαλίας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ζαίτος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης, Κέρθι, Ξυδάς, Αθανασιάδης.
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Νεοφυτίδης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Ισνάλντο, Αρόγιο, Εμπό, Χειριτραντάς, Κούστα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!