Πύργος – ΑΕΤ 1-1: Έχασαν αμφότεροι την ευκαιρία να… πιέσουν προς τα ψηλά της βαθμολογίας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πύργος και ΑΕΤ, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση που έγινε σήμερα για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και τον 1ο όμιλο. Με την ΑΕΤ να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους και να “χτυπά” στο 22′ μετά από λάθος στην άμυνα του Πύργου με τον Τσαρούχα για το 0-1, και τον Πύργο να αυξάνει την πίεση του στο δεύτερο μέρος και να ισοφαρίζει στο 80′ με τον Σακελλαρίου, οι μεν γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τα δεύτερα Σαράγια στους 2 πόντους και να συνεχίσουν το σερί των νικών τους στις 5 νίκες, ενώ η ΑΕΤ δεν έδωσε συνέχεια στην νίκη επί του Κεφαλοβρυσιακού την προηγούμενη αγωνιστική και δεν κατάφερε να μειώσει περισσότερο την διαφορά από την 4άδα.

Πύργος – ΑΕΤ 1-1 (80′ Σακελλαρίου / 22′ Τσαρούχας)

Κάλυψη: FB365 / E-RADIO (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Πύργου
Διαιτητής: Λεωνίδας Κ.
Βοηθοί: Πάφης-Κοντονίκας

Συνθέσεις:
Πύργος (Τσιούκας): Λαζαρίνας, Γεωργούλας(60′ Σακελλαρίου), Καμπλιώνης(70′ Πατουλιώτης), Πολύμερος, Σκαρλέας, Τσιάμης, Οικονόμου(67′ Ρίζος), Τουμάρας, Πρεβέντης, Τσιακμάκης, Τσάτσος.
ΑΕΤ (Στάμος): Ντόντας, Βαλάντης, Πάνος, Νίστας, Στάμος(75′ Τασούλας), Μπιλιάλης(58′ Σάλαρι), Κακαράντζας, Τσιώκας, Κωσταρέλος, Τσαρούχας, Βραζάλης.

Το ματς:

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο Πύργος, παίζοντας και στην έδρα του και όντας ψηλότερα στην βαθμολογία, ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, με την ΑΕΤ ωστόσο να έχει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν την ζημιά στην αντεπίθεση. Το πρώτο διάστημα της αναμέτρησης κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο με το πρώτο γκολ του ματς να είναι και η σημαντικότερη στιγμή. Στο 22′ ο Τσιακμάκης γύρισε την μπάλα στην άμυνα του Πύργου η οποία καθυστέρησε στις πάσες με τον Τσιώκα να κερδίζει σε καλό σημείο και να σπάει στον Τσαρούχα ο οποίος στο τετ α τετ, πλάσαρε εύστοχα τον Λαζαρίνα για το 0-1. Το υπόλοιπο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε κάτι με την ΑΕΤ να πάει μπροστά μετά τα πρώτα 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πύργος προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να καταφέρει να ισοφαρίσει. Αρχικά περίπου στην μισή ώρα αγώνα οι γηπεδούχοι απείλησαν μετά το γέμισμα προς τον Οικονόμου, που βρέθηκε στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα να αντιδρά σωστά και την άμυνα να διώχνει σε κόρνερ. Στην συνέχεια ήρθαν κι άλλες καλές στιγμές μετά το 70′, όταν ο προπονητής Τσιούκας έκανε και αλλαγές για να τονώσει την επιθετικότητά της ομάδας του. Στο 72′ ο Πρεβέντης εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο από αριστερά και ο Μυλέρος που είχε αγωνιστεί ως επιθετικός στο 2ο ημίχρονο έφερε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Ντότα. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση σε μία από τις πολλές στατικές φάσεις που κέρδισε ο Πυργός, με τον Τσιακμάκη να εκτελεί κόρνερ από δεξιά και τον Σακελλαρίου να εκμετάλλευεται την αδράνεια της άμυνας γράφοντας με σουτ το 1-1.

Η ΑΕΤ σε μία από της φάσης που χτύπησε στην αντεπίθεση, μετά από πάσα του Τσαρούχα και τον Κακαράντζα να καθυστερεί στο τελείωμα όμως να σπάει την μπάλα για το σουτ του Βραζάλη που έφυγε άουτ, δεν τα κατάφερε να κλέψει εκείνη το αποτέλεσμα και έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 και καμιά από τις δύο ομάδες να ξεχωρίζει.

Έτσι ο Πύργος πήγε στους 26 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, 4 πόντους πίσω από τα Σαράγια, ενώ το Σάββατο στην 14η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του. Από την άλλη η ΑΕΤ μένει αήττητη σε δεύτερο σερί ματς και επόμενη υποχρέωση θα είναι στο Κηπάκι με το Ριζαριό.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!