Ενισχύθηκε στην… “αιχμή” με Μαρούδα από τον ΑΟΤ, ο ΑΣ Μετέωρα

Στην “τόνωση” της επιθετικής του γραμμής με την μεταγραφή-επιστροφή του Τάσου Μαρούδα προχώρησε ο ΑΣ Μετέωρα. Η Καλαμπακιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη από τον ΑΟ Τρίκαλα, με τον συγκεκριμένο επιθετικό να έχει φορέσει ξανά τα “κιτρινομπλέ” την διετία 2017-2019 με μεγάλη επιτυχία, αφού είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Μαρούδας έχει επιτυχίες και παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου με τελευταία την Γ΄ Εθνική με τον ΑΟΤ, αλλά και από την Football League παλαιότερα με τον Ολυμπιακό Βόλου και το Αιγάλεω μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση για τον Τάσο Μαρούδα:

“Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο επιθετικό Αναστάσιο Μαρούδα ο οποίος είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία και πάλι με τα χρώματα της ομάδας μας την διετία 2017-2019. Ξεκίνησε από την ομάδα νέων του Πανιωνίου και κατόπιν έπαιξε σε Αχαρναϊκό (football league), Εθνικός Πειραιώς (Γ Εθνική), Αιγάλεω (football league) ΑΟ Σελλάνων (Γ Εθνική), ΑΣ Μετέωρα (άνοδος Γ’ Εθνική) , Ολυμπιακός Βόλου (football league), Ασπρόπυργος (football league), ΑΟ Kαραβάς (Γ Εθνική). ΑΟ Τρίκαλα (Γ’ Εθνική).
Ακόμη διαθέτει και διεθνή καριέρα καθώς έχει αγωνιστεί στις Ιταλικές ομάδες Σοριάνο και Ματέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε η νέα του θητεία στην ομάδα μας να είναι ανάλογη της προηγούμενης κι ακόμη καλύτερη.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!