Δυνατό “μπάσιμο” στις μεταγραφές για τον ΑΟ Πρίνους με τρεις ανακοινώσεις

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε το Πρίνος κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με σκοπό να βελτιωθεί περισσότερο για την επίτευξη των στόχο του. Η πιο “ηχηρή” από αυτές είναι αυτή του Πάρη Δούλαλα (πρώτη φωτό κάτω) από την Φηκή, με παραστάσεις από την Γ’ Εθνική και αρκετές συμμετοχές στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για τον μέσο. Από κει και πέρα δύο νεαροί αποκτήθηκαν από την ομάδα του προπονητή Βίκτωρα Ψύχου με τον 18χρονο Λευτέρη Ζουμή (δεύτερη φωτό), που είναι φοιτητής και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας και της επίθεσης και τον Νίκο Γιαννόπουλο, που είναι επίσης φοιτητής. Αμφότεροι έχουν αγωνιστεί στα τοπικά της Αθήνας μέχρι πρότινος.

Οι ανακοινώσεις:

“Ο ΑΟ Πρίνους ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών:
Πρώτη προσθήκη, του Πάρη Δούλαλα, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΟ Φήκης με πάνω από 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος με τους κόκκινους πανηγύρισε δύο κατακτήσεις κυπέλλου και κατάκτηση πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής, όντας μάλιστα εκ των αρχηγών της ομάδας.
Ο Δούλαλας είναι ένα πολυεργαλείο, καθώς αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις στην άμυνα, αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Δεύτερη προσθήκη ο 18χρνος Λευτέρης Ζουμής, φοιτητής, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και εξτρέμ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Πετρούπολης στο πρωτάθλημα Αθηνών, ενώ αγωνίστηκε και στον Ιάσωνα Ιλίου στην Α’ ΕΠΣΑ.
Τρίτη προσθήκη ο Νίκος Γιαννόπουλος, επίσης φοιτητής. Επί 7 έτη ανήκε στην Ακαδημία Νικόλαος Παθιακάκης και για άλλα τρία χρόνια στην Ακαδημία του Απόλλωνα Σμύρνης.
Η διοίκηση του ΑΟ Πρίνους τους καλωσορίζει στην ομάδα και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

Πηγή φωτογραφιών: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!