Α’ ΕΠΣΤ – μπαράζ πρωταθλήματος: Εν αναμονή του αντιπάλου του Νεοχωρίου στα ημιτελικά – Ανακοίνωση από τους παίκτες του Καστρακίου

Καθώς πλησιάζουμε πλέον στην ώρα των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ, έχουμε 5 ομάδες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασίας τους και όπως φαίνεται τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στους ορισμούς των διαιτητών από την Ένωση για τους αγώνες της Πέμπτης.

Στον δεύτερο όμιλο το θέμα με τον Βράχο Καστρακίου και το μητρώο της ΓΓΑ, έχει οδηγήσει στο να βάζαμε και τον τρίτο της βαθμολογίας στο παιχνίδι των μπαράζ, που στην τελική βαθμολογία ήταν ο Απόλλων Λυγαριάς. Έτσι πέραν του σίγουρου ζευγαριόυ ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Σαραγίων, ο Διγενής Νεοχωρίου που τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον 1ο όμιλο, στην σουσία θα αναγκαστεί να κάνει τα πλάνα του για δύο αντιπάλους μέχρι να μάθει κι εκείνος αν θα αντιμετωπίσει τελικά το Καστράκι ή την Λυγαριά.

Στο πλάισιο όλων αυτών είχαμε αντιδράσεις από την πλευρά των Καστρακινών με ανάρτηση από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Μπλούτσο, μετά την τελευταία αγωνιστική και το τοπικό ντέρμπι με τα Μετέωρα, που κάνει λόγω για ραγδαίες εξελίξεις και αντιδράσεις.

Ανακοίνωση έβγαλαν και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, που αναφέρουν ότι αυτός ο κόπος όλης της σεζόν για να καταφέρουν να φτάσουν εδώ με χρόνο και χρήμα που αφιερώνουν οι ερασιτέχνες παίκτες, “κρέμεται” από τις διοικήσεις.

Η ανάρτηση του προέδρου του Βράχου Καστρακίου:

Η ανακοίνωση των παικτών:

“Σήμερα 3 μέρες πριν την έναρξη των παιχνιδιών μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή νόμου Τρικάλων για την σεζόν 2023-24 βρεθήκαμε στο γήπεδο να προπονηθούμε μην γνωρίζοντας αν τελικά την Πέμπτη θα αγωνιστούμε η όχι παίζοντας το σπασμενο τηλέφωνο με την διοίκηση της ομάδας μας και την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων νόμου Τρικάλων όπου μέχρι την ώρα που αναγράφεται αυτή η ανακοίνωση δεν έχει εκδοσει κάποια επίσημη απόφαση.Θα θέλαμε λοιπόν να θέσουμε τις παρακάτω απορίες μας προς απάντηση όλων :
Αξίζει αυτή τη στιγμή να καταναλώνουμε χρόνο από την καθημερινότητα μας ,χρήματα από την τσέπη μας ,να διακινδυνεύουμε κάθε μέρα την σωματική μας ακεραιότητα παίζοντας αγώνες χωρίς γιατρούς στα γήπεδα ,χάνοντας μεροκάματα για να κάνουμε το χόμπυ μας ????

Και όλα αυτά ΓΙΑΤΙ??

για να είμαστε ένα μπαλάκι μεταξύ διοικήσεων ,ενώσεων, διαιτητών και αντιπάλων ομάδων ???

Το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο είναι εδώ για να προσφέρει σε όλους τους αθλητές αυτά που δεν προσφέρει το επαγγελματικό ,δίνει την ευκαιρία στους εκατοντάδες αθλητές του να απολαμβάνουν τις στιγμές με τους φίλους τους να νιώθουν την χαρά της νίκης και την πικρία της ήττας χωρίς βέβαια κάποιο σοβαρό αντίκτυπο !!!!

Εχοντας ως γνώμονα όλα τα παραπάνω θα θέλαμε να θέσουμε αυτά τα μικρά και ταπεινά ερωτήματα σε όλους όσους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό !!!

Με τιμή :Οι ποδοσφαιριστές του Βράχου Καστρακίου”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!