Α’ ΕΠΣΤ: Κρίσιμα ματς στην Λυγαριά και τον Πύργο με φόντο τα μπαράζ – Μάχη παραμονής στο Μεγαλοχώρι (Πρόγραμμα-Διαιτητές)

Τελική ευθεία στην Α’ ΕΠΣ Τρικάλων με εκκρεμότητες ακόμα που θα λυθούν στις 3 τελευταίες αγωνιστικές των δύο ομίλων. Αύριο, Σάββατο (06/04) θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος με δύο σημαντικά παιχνίδια, που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή στον 1ο και την δυάδα που οδηγεί στα μπαράζ στον 2ο.

Στην Λυγαριά ο τρίτος Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Βράχο Καστρακίου. Με στόχο να μείνει κοντά στην δεύτερη θέση η ομάδα του Κακούσιου, με την απόσταση από τα δεύτερα Μετέωρα να είναι στους 6 πόντους και από το Καστράκι στους 8, ενώ η ομάδα του Σακελλαρίδη θέλει να διατηρήσει το αήττητό της και να συνεχίσει να προπορεύεται.

Αυτά όσον αφορά το μαθηματικό του θέματος, αφού στο προσκήνιο ήρθε ξανά ένα μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί το τοπικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Με τα πρωταθλήματα να έχουν αργήσει να ξεκινήσουν, με νέες κληρώσεις να έχουν γίνει επειδή ομάδες είχαν προβλήματα με την εγγραφή στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το θέμα αυτό φαίνεται να απασχολεί και πάλι σχετικά με το αν μπορεί ή όχι ο Βράχος Καστρακίου να συμμετάσχει στα μπαράζ της Α’ ΕΠΣΤ, αν διατηρηθεί στην πρώτη δυάδα και κατ’ επέκταση στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής, σε περίπτωση που αναδειχθεί πρωταθλητής.

Όπως η Λυγαριά, κοντά στα μπαράζ και να μειώσει την διαφορά θα επιχειρήσει ο Πύργος, ο οποίος θα υποδεχθεί τον ΑΟ Σαραγίων στον 1ο όμιλο. Η διαφορά τους είναι στους 7 πόντους με την ομάδα του Λιούλιου να έχει καθαρό προβάδισμα, μιας και τυπικά θέλει άλλο ένα βαθμό για να κλειδώσει την 2η θέση.

Τέλος, επίσης για τον πρώτο όμιλο θα γίνει κρίσιμη “μάχη” για την παραμονή. Η Θύελλα Μεγαλοχωρίου θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Μπάρας, με την Θύελλα να έχει 9 βαθμού και την Μπάρα μαζί με το Ριζαριό να είναι στους 12. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία ακριβώς στην 8η θέση που δίνει την σωτηρία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, διότι υπάρχει σενάριο και για διεξαγωγή μπαράζ παραμονής μεταξύ των ομάδων που θα τερματίσουν την 8η θέση, από κάθε όμιλο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΤ:

Σάββατο 06/04, 16:00

Α’ Όμιλος

Γήπ. Μεγαλοχωρίου: Θύελλα Μεγαλοχωρίου – Αχιλλέας Μπάρας (Λεωνίδας Κ., Μουστάκας-Τατσιόπουλος)

Γήπ. Σαραγίων: ΑΕΚ Σαραγίων – ΑΕΤ (Πάντος, Κοντονίκας-Καπερώνης)

Γήπ. Πύργου: Πύργος – ΑΟ Σαραγίων (Δουλόπουλος, Ράτζας-Πελεκάνος)

Γήπ. Κεφαλοβρυσιακού: Κεφαλοβρυσιακός – Οικουμένιος (Ανδριόπουλος, Τάτσινας-Αναγνώστου)

Γήπ. Νεοχωρίου: Διγενής Νεοχωρίου – Δήμητρα (Μανασής Μ., Βουτσελάς-Λισσόβας)

Ρεπό: Γίγας Ριζαριού

Β’ Όμιλος

Γήπ. Δενδροχωρίου: Δενδροχώρι – Κεραυνός Βασιλικής (Πέτσας, Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος)

Γήπ. Καλαμπάκας: ΑΣ Μετέωρα – Πρίνος (Σταφυλάς, Αβραάμ-Μπερντές)

Γήπ. Κεφαλόβρυσου: Κεφαλόβρυσο – Πορταϊκός (Τζάνης, Κοντοκώστας-Μουτσιάκας)

Γήπ. Λυγαριάς: Απόλλων Λυγαριάς – Βράχος Καστρακίου (Κοντίνος, Μπάλας-Δερμάνης)

Πυργετός – Κρύα Βρύση 0-3 (α.α)

Ρεπό: Πηγή

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!