Ανανέωσε με τα Αμπελάκια ο προπονητής Χρήστος Πράπας

Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για μία ακόμη σεζόν με τον προπονητή των Αμπελακίων, προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Γεωργομάνος.

Ο Χρήστος Πράπας με σειρά παρουσίας στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει για 6η σεζόν και ύστερα από τις καλές εντυπώσεις που άφησε στην Β’ ΕΠΣΤ πέρυσι χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα από την Αγία Μονή.

Η ανακοίνωση:

“Για έκτη συνεχή χρόνια ο Χρήστος Πράπας συνεχιζει στην ομάδα των Αμπελακίων, ένας προπονητής αποδεκτός για όλα που έχει προσφέρει στην ομάδα και για το άριστο κλίμα που κρατάει στα αποδυτήρια και στο γήπεδο.

‘Αριστος γνώστης στο να διαχειρίζεται τους παίκτες και τέλειος χαρακτήρας τόσα χρόνια στα γήπεδα και τιμή για την ομάδα μας που τον έχει γιατί διετέλεσε παίκτης και αρχηγός στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων.

Έτσι φέτος ο στόχος μας είναι με τις προσθήκες νέων παικτών και με τις προσθήκες νέων ανθρώπων στο διοικητικό συμβούλιο να κάνουμε μια ομάδα οικογένεια που να περνάει όμορφες στιγμές μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό στόχος είναι να πιέζουν νεαροί παίκτες που να έχουν όραμα να πάνε παραπάνω και θα είναι η μεγαλύτερη χαρά για μας να νιώσουμε πως άξιζε ότι κανουμε. Ο κάθε αγώνας μας δεν πήγε χαμένος αυτό θεωρούμε πως είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα μας”.

Πηγή: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!