Στα “κυανέρυθρα” από τη Φήκη και οι Ιωάννου, Τζέλης

Την ίδια διαδρομή με τον Ανδρέα Γεωργάκη, ακολούθησαν ο μέσος Λεωνίδας Ιωάννου και ο αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ Κώστας Τζέλης, που μετά την Φήκη θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΟ Τρίκαλα, συναντώντας εκεί κι άλλα γνώριμα πρόσωπα όπως τους αδερφούς Σκόνδρα και τον Σιαμάντα.

Οι ανακοινώσεις της διοίκησης του ΑΟΤ:

“Καλωσορίζουμε τον Λεωνίδα Ιωάννου
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024, με τον Λεωνίδα Ιωάννου.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Δήμητρα, στη συνέχεια έπαιξε στις ομάδες Κ20 του Άρη και της ΑΕΛ, κατόπιν στη Γ Εθνική με το Ελευθεροχώρι και τον ΑΣ Μετέωρα και από το 2020 στον ΠΟ Φήκης, ομάδα στην οποία είχε αγωνιστεί και την σεζόν 2015-16.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις τόσο αμυντικά όσο και μεσοεπιθετικά.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει Υγεία και μια αποδοτική σεζόν με την ομάδα μας.”

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Τζέλη
Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, με τον ικανό αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό , Κώστα Τζέλη.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ασκληπιού Τρικάλων και έχει αγωνιστεί επίσης στην Θύελλα Μεγαλοχωρίου, στον Διγενή Νεοχωρίου και στον ΠΟ Φήκης από το 2019 μέχρι πρόσφατα.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Υγεία, έχοντας μια ευχάριστη και αποδοτική σεζόν.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!