Μπαράζ Ανόδου Γ’ Εθνικής: Θεσσαλικός τελικός Ανθούπολη-Ατρόμητος Παλαμά για την άνοδο – Ρεπό τα Μετέωρα – Τελειώνει μπροστά στον κόσμο του η επιτυχημένη σεζόν-μαρτύριο του Ολυμπιακού Βόλου (Πρόγραμμα διαιτητές 6ης αγων.)

Με μια εκκρεμότητα να υπάρχει, την τύχη του αγώνα Μετέωρα – Μαλεσίνα, όπου θα κρίνει πάρα πολλά πράγματα, αυτή την Κυριακή (02/06) θα γίνει η προτελευταία “στροφή” των πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνική και τον 4ο όμιλο, με το πρόγραμμα και τους διαιτητές να έχουν οριστεί από την ΕΠΟ και το Θεσσαλικό ντέρμπι Ανθούπολη – Ατρόμητος Παλαμά να παίρνει τα βλέμματα πάνω του.

Με τον ΑΣ Μετέωρα να κάνει προσπάθειες από την στιγμή που πήρε την απόφαση ο διαιτητής του αγώνα Μετέωρα – Μαλεσίνα, την Τετάρτη, για οριστική ματαίωση λόγω του θέματος με την άδεια διεξαγωγής αγώνα στο γήπεδο της Καλαμπάκας μέχρι και τις επόμενες μέρες ώστε να ζητηθεί να γίνει τελικά η αναμέτρηση σε διαφορετική ημερομηνία, η βαθμολογία παραμένει ακόμα πολύ ρευστή για τις 4 ομάδες που διεκδικούν τα 2 εισιτήρια που απομένουν για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ανθούπολη και Ατρόμητος Παλαμά πήραν τους βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική και ισοβαθμούν, αυτή την στιγμή με την Μαλεσίνα στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς, και την ομάδα της Φθιώτιδας να παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα. Οι πρωταθλητές Λάρισας θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Καρδίτσας στην Φιλιππούπολη σε ένα ματς που θα είναι τελικός, διότι όποιος καταφέρει να πάρει ην νίκη θα κάνει καθοριστικό βήμα για την άνοδο, ενώ ο χαμένος… “χάνεται”.

Για τους άλλους Θεσσαλούς στην Κυριακάτικη αγωνιστική, ο ΑΣ Μετέωρα θα κάνει το ρεπό του και του μένει ένα παιχνίδι στον Παλαμά με τον Ατρόμητο στο φινάλε, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στους 6 πόντους, όπου βρίσκεται τώρα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου θα ολοκληρώσει την φετινή πορεία του με ένα τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του, στο γήπεδο Βελεστίνου με στόχο την νίκη που θα του δώσει και τυπικά την πρώτη θέση στον όμιλο και τους πανηγυρισμούς για την επιτυχημένη σεζόν που έκλεισε με νταμπλ και επιστροφή στα Εθνικά Πρωταθλήματα μετά την “περιπλάνησή” του στα τοπικά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης Αγωνιστικής (Προτελευταία) του 4ου Ομίλου των Πλέι Οφς Ανόδου στην Γ’ Εθνική:

Κυριακή 02/06, 17:00

Γήπ. Δημ. Φιλιππούπολης: ΑΟ Ανθούπολης – Ατρόμητος Παλαμά [Τικόζογλου(Μακεδονίας), Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)-Αγγελόπουλος(Μακεδονίας), Παπαμίχος(Φθιώτιδας)]

Γήπ. Δημ. Βελεστίνου: Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟ Κοίλων [Ασλανίδης(Πιερίας), Καλοργιάννης(Πιερίας)-Τσικλητάρη(Πιερίας), Κρίκης(Τρικάλων)]

Νεοχώρι Γρεβενών – ΑΕ Μαλεσίνας 0-3 α.α.

Ρεπό: ΑΣ Μετέωρα

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!