Επιστροφή Γεωργάκη στον ΑΟ Τρίκαλα – “Κοιτάζει” κι άλλον της Φήκης

Την απόκτηση του Ανδρέα Γεωργάκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα με τους δρόμους των δύο να ανταμώνουν και πάλι μιας και είχε ενταχθεί στην περσινή προετοιμασία και είχε προλάβει να φορέσει τα “κυανέρυθρα” πριν επιστρέψει στην Φήκη. Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη “κίνηση” μεσούσης της σεζόν για την ομάδα του Θεοδοσιάδη που θέλει να κάνει και άλλες προσθήκες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να καλύψει τα κενά.

Παράλληλα προέκυψε ενδιαφέρον για έναν ακόμη μέσο της Φήκης, τον Λεωνίδα Ιωάννου, στον οποίο όπως φαίνεται έχει κάνει “κρούση” ο ΑΟΤ χωρίς όμως να είναι κάτι επίσημο.

Η ανακοίνωση για τον Ανδρέα Γεωργάκη:

“Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την επιστροφή του έμπειρου μεσοαμυντικού, Ανδρέα Γεωργάκη, στο ρόστερ της ομάδας μας.
Ο Ανδρέας, ήταν και πάλι μέλος του συλλόγου μας για λίγο διάστημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ κατόπιν συνέχισε με την ομάδα της Φήκης μέχρι πρόσφατα.
Επίσης, ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 σε νεαρή ηλικία. Έχει αγωνιστεί ακόμη, στην ομάδα του ΑΣ Μετέωρα.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην ομάδα μας, του ευχόμαστε Υγεία και να έχει μια ευχάριστη και αποδοτική σεζόν.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!