Επιστροφές στο τεχνικό τιμ για τον ΑΟΤ – Αποχώρησε ο Θανάσης Καλτσάς

Δύο ανακοινώσεις από την πλευρά του ΑΟ Τρίκαλα βγήκαν αυτή την εβδομάδα. Αρχικά δύο επιστροφές στο τεχνικό επιτελείο, με τον Τάκη Ρούσσα, μετά την Φήκη, αλλά και τον ΑΟΤ παλαιότερα, ως πρώτος προπονητής, θα αναλάβει πόστο ως συνεργάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη. Επίσης, πόστο συνεργάτη του Γενικού Αρχηγού, Ζήση Κατσαντώνη, θα αναλάβει ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης, στην επιστροφή και αυτού στην τρικαλινή ομάδα.

Παράλληλα η διοίκηση των “κυανέρυθρων” ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Καλτσά. Ο Σαρακινιώτης ποδοσφαιριστής θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μετά από συνεχόμενες σεζόν στη Γ’ Εθνική και το πέρασμα από το Νεοχώρι, πέρυσι και τον ΑΟ Τρίκαλα φέτος.

Η ανακοίνωση για τους Ρούσσα (αριστερή φώτο) – Παραπραστανίτη (δεξιά φώτο):

“Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα, ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή δύο εξαιρετικά έμπειρων και αγαπημένων προσώπων στην οικογένεια του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτριος (Τάκης) Ρούσσας θα ενισχύσει το προπονητικό επιτελείο ως συνεργάτης του προπονητή μας, Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ ο κ. Βαγγέλης (Τζώνυ) Παραπραστανίτης, θα αναλάβει σημαντικό ρόλο ως συνεργάτης του Γενικού Αρχηγού, Ζήση Κατσαντώνη.
Και οι δύο επανεντάσσονται στον ΑΟΤ, μετά από πολυετή πορεία ως ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ομάδας μας.
Τους καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Τρίκαλα και εκφράζουμε τις ευχές μας για υγεία και επιτυχία στη νέα τους αποστολή, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας μας.”

Η ανακοίνωση για τον Καλτσά:

“Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή Θωμά Καλτσά. Σεβόμενη την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα , τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!