Δικαίωση της προσφυγής των 4 ομάδων των μπαράζ παραμονής Γ’ Εθνικής – Παραμένουν όλες στην κατηγορία

Με την απόφαση και την ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που δικαιώνει την προσφυγή που κατέθεσαν οι 4 ενδέκατες ομάδες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, για την μη διεξαγωγή των μπαράζ παραμονής στην κατηγορία, τελείωσε το σίριαλ των δύο αυτών παιχνιδιών.

Θυμίζουμε ότι μετά από ενάμιση μήνα και τις 28/04, που είχε ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική, η ΕΠΟ όρισε τις αναμετρήσεις Νίκη Ευκαρπίας – Αστέρας Πετριτή και ΑΕΡ Αφάντου – Προοδευτική, με τους δύο νικητές να κέρδιζαν την “σωτηρία” και τους ηττημένους να “έπεφταν” στις ΕΠΣ.

Ωστόσο οι ομάδες έκαναν ένσταση και αρχικά είχαμε την αναβολή των αναμετρήσεων που είχαν προγραμματιστεί για αύριο (16/06) και πλέον με την νέα ανακοίνωση της απόφασης και την δικαίωση των σωματείων, τα μπαράζ ακυρώνονται και οι τέσσερεις παραμένουν στην Γ’ Εθνική για την νέα σεζόν.

Η απόφαση:

Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!