Παραιτήθηκε ο Κουρμέντζας από τον AOT BC

Με μία επιστολή, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, προς τον ΑΟ Τρίκαλα ο Γιώργος Κουρμέντζας αποχώρησε από την ομάδα και όλα τα πόστα τα όποια είχε αναλάβει.

Ο συγκεκριμένος κόουτς ήταν ο βοηθός του Ηλία Παπαδημητρίου στον πάγκο και μετά την λύση συνεργασίας με τον πρώτο προπονητή αποχωρεί και ο ίδιος. Θυμίζουμε ότι ο Κουρμέντζας είναι και προπονητής των Δαναών στην Α1′ ΕΣΚΑΘ.

Η επιστολή του Γιώργου Κουρμέντζα:

“Μετά τις τελευταίες εξελιξεις στην ομάδα και την λύση συνεργασίας του άμεσου συνεργάτη μου Ηλία Παπαδημητρίου από την ομάδα,σε ραντεβού που έκανα με τους ιθυνοντες της ομάδας τους ανακοινωσα οτι ο αξιακος μου κώδικας δεν θα μου επέτρεπε να συνεχίσω στην ομάδα.
Παραιτουμαι λοιπόν απ’ όλα τα πόστα που υπηρετουσα την ομάδα ( manager και staff αντρικής ομάδας όπως και του παιδικού τμήματος).
Όντας πολύ περήφανος για ότι έχουμε καταφέρει όλοι μαζί αυτόν τον ενάμιση χρόνο μέσα στο γήπεδο που σε αριθμούς μεταφράζεται σε μόλις 5 ήττες και 27 νίκες!!! Ένα ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% !!!Να “θυμίσω” ότι η ομάδα πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα 1η σε ισοβαθμία με τον Γ.Σ.Αλμυρού… και φέτος την αφήνουμε στην 2η θέση της κατάταξης.
Εύχομαι να είναι ανάλογη και η συνέχεια στην παρακαταθήκη που αφήνουμε στην ομάδα .
Με εκτίμηση
Κουρμέτζας Γιώργος”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!