Κρομμύδας: “Βρήκαμε μια γυμνασμένη ομάδα αλλά με λίγους παίκτες – Να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφς”

Μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Καστοριά, εντός έδρας με 69-59, ο ΑΟ Τρίκαλα έκανε αποφασιστικό βήμα για την συνέχεια και την συμμετοχή του στα πλέι οφς της National League 2, μέσω του 4ου ομίλου.

Ο προπονητής του ΑΟΤ BC, Βασίλης Κρομμύδας, μίλησε στο webradio του σάιτ της ΕΟΚ και αναφέρθηκε τόσο για την δική του “εποχή” στην ομάδα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όσο και τον στόχο από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Καστοριάς: “Το παιχνίδι “καθάρισε”, ευτυχώς για ‘μας, νωρίς, τα παιδιά ήταν απολύτως συγκεντρωμένα στο πλάνο που επιλέξαμε. Νομίζω ότι αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια πράγματα τα οποία θέλουμε να δείχνει η ομάδα μας, όσον αφορά την άμυνα κυρίως”.

Για το αν σκεφτόντουσαν και τη διαφορά: “Ξεκινήσαμε με το να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ίσως μάς έκανε κακό στο τελευταίο δεκάλεπτο το ότι σκεφτήκαμε τη διαφορά. Το σημαντικότερο σε αυτόν τον όμιλο είναι οι νίκες και να μπορέσουμε να έχουμε την ομάδα έτοιμη στα play-offs, γιατί και πέρυσι οι Σοφάδες ανέβηκαν χωρίς πλεονέκτημα έδρας και στη σειρά με τον ΑΟΤ δεν κέρδισε καμία ομάδα στην έδρα της”.

Για τον στόχο του Α.Ο. Τρίκαλα: “Αν σκεφτούμε ότι χρειαζόμαστε 6-8 βδομάδες προετοιμασίας το καλοκαίρι για να δούμε την ομάδα μετά από 2-3 μήνες, εμείς ήρθαμε σε μια ομάδα που θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα, γιατί το ρόστερ μας είναι για να διεκδικήσει την άνοδο. Βρήκαμε μια ομάδα πάρα πολύ καλά γυμνασμένη είναι η αλήθεια, απλά ήταν μόλις με 8 παιδιά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες, φέραμε τρία παιδιά για να φέρουμε μέγεθος και σουτ. Θεωρούμε πως κάθε Κυριακή θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε σημαδέψει στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα και κατάσταση ώστε να παίξουμε τα ματς που χρειάζεται”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!