Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη ο ΑΟΤ στην έδρα του με Πιερικό-Αρχέλαο – Εκτός έδρας μόνο ο Αλμυρός από τους άλλους “Θεσσαλούς” (Πρόγραμμα NL2)

Ορίστηκαν τα ματς της 13ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της National League 2, με τον ΑΟ Τρίκαλα μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής στο Άργος Ορεστικό να ψάχνει νέα επιτυχία για να χτίσει σερί, αυτή την φορά στην έδρα του.

Η ομάδα του Κρομμύδα θα υποδεχθεί αύριο (Κυριακή 28/01) τον Πιερικό-Αρχέλαο που βρίσκεται κάτω από την μέση της βαθμολογίας και έχει απογοητεύσει, καθώς έχει ποιοτικό ρόστερ και είχε πρωταγωνιστικούς στόχους στο ξεκίνημα.

Από τους άλλες 4 θεσσαλικές ομάδες μόνο ο ανεβασμένος Αλμυρός θα αγωνιστεί εκτός έδρας, με την Καστοριά ενώ οι πρώτοι Τιτάνες Παλαμά θα φιλοξενήσουν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, που έρχονται από νίκη-έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά βρίσκονται στην ζώνη των πλέι άουτ.

Με ανάγκη την νίκη ΑΕΛ και Ολυμπιακός Βόλου, θα παίξουν επίσης στις έδρες τους με τους Αετούς Βέροιας και Άργος Ορεστικό αντίστοιχα, με στόχο να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της National League 2:

Κυριακή 28/01, 17:00

Γήπ. Αγ. Θωμά: ΑΕ Λάρισας – Αετοί Βέροιας (Ηλιόπουλος-Ντόντης-Πλιάκος, Γιούδης)

Γήπ. ΕΑΚ Βόλου: Ολυμπιακός Β. – Άργος Ορεστικό (Ταρενίδης-Γκαρτζονίκας-Λυτροσυγκούνης, Καρακώστας)

Γήπ. Μπάρας: ΑΟ Τρίκαλα – Πιερικός Αρχέλαος (Αναστασιάδης Β.-Κασούμης-Κούρογλου, Βαρνάς)

Γήπ. Δ. Παλαμά: Τιτάνες Παλαμά – Εκπ. Φρυγανιώτη (Μπουγλός Π.-Κοντοστάθης-Γεωργοσόπουλος, Γκούτας)

Γήπ Μεσοποταμίας: Καστοριά – Αλμύρος (Σελεβός-Αθανασιάδης Αθ.-Κάννης, Μπαταούλα)

ΓΑΣ Μελίκη – Κούπα Κιλκίς 0-20 (α.α)

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!