Τσίμας και Τσιμούρτος στον πάγκο της ΑΕΤ BC, την νέα σεζόν

Το δίδυμο που θα διαδεχθεί τον Νίκο Τζάνη, στον πάγκο της μπασκετικής ομάδας της ΑΕΤ έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης από το σωματείο της Α1′ ΕΣΚΑΘ.

Η ΑΕΤ πέρυσι σημείωσε μια πού καλή πορεία στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία του μπάσκετ της Θεσσαλίας, αφού έχασε στις λεπτομέρειες την επιτυχία της συμμετοχής στα πλέι οφς τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας και με νεαρούς μπασκετμπολίστες να απαρτίζουν το ρόστερ.

Με την ίδια συνταγή θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν αφού ούτως ή άλλως η ΑΕΤ είναι θυγατρική ομάδα των Τρικάλων Basket, στην οποία αγωνίζονται παίκτες κάτω των 23 ετών. Μετά την ανακοίνωση για την αλλαγή στην προεδρία του σωματείου και την συμφωνία του προέδρου των Τρικάλων Basket, Κώστα Σκρέτα με τον Θανάση Λούκα, ώστε να αναλάβει εκείνος την ηγεσία, έγινε γνωστή και η επόμενη μέρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Γιάννης Τσίμας θα είναι ο νέος προπονητής των “κόκκινων” που θα τους οδηγήσει την νέα (μπασκετική) χρονιά στην Α1′ ΕΣΚΑΘ, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Αποστόλης Τσιμούρτος, ο οποίος αναλαμβάνει το εφηβικό τμήμα.

Η φωτογραφία από την ανακοίνωση της συμφωνίας για την αλλαγή στην προεδρία:

Η φωτογραφία από την ανακοίνωση των νέων προπονητών:

Πηγή: trikalascore.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!