Λύση συνεργασίας των Δαναών με τον προπονητή Κώστα Ευαγγελακόπουλο

Όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης η διοίκηση του ΑΣ Δαναός, λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή και γυμναστή Κώστα Ευαγγελακόπουλο. Οι Δαναοί ευχαρίστησαν το συγκεκριμένο προπονητή για την συνεισφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Ευαγγελακόπουλος είχε ανακοινωθεί από την ομάδα των Δαναών το 2021, για την στελέχωση του εφηβικού και παιδικού τμήματος:

“Ο Κώστας Ευαγγελακόπουλος προπονητής στο παιδικό και εφηβικό των Δαναών”.

“Στο πλαίσιο της καλύτερης στελέχωσης με επιστημονικό προπονητικό δυναμικό των τμημάτων της ακαδημίας , ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή-προπονητή μπάσκετ, Κώστα Ευαγγελακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση και αγωνιστική επίβλεψη του παιδικού και εφηβικού τμήματος του συλλόγου.

“Πρόκειται για έναν άνθρωπο “εργάτη” του μπάσκετ ,καθώς  τα προηγούμενα χρόνια ασχολήθηκε με συνέπεια και επιτυχίες στην ανάδειξη παικτών, στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Καλαμπάκας, του Αιόλου και της Φαλώρειας (για μια 12ετία στους δύο τελευταίους συλλόγους και από την θέση του τεχνικού διευθυντή) όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Θεσσαλίας πολλές φορές με τις ομάδες του με συμμετοχές στις Πανελλήνιες φάσεις.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Ευαγγελακόπουλο στις τάξεις των Δαναών, ευχόμενοι Υγεία , καλή και αποδοτική συνεργασία με τον σύλλογό μας.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!