Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για την στήριξη της ΕΟΚ

Στην δύσκολη περίοδο που περνά η Θεσσαλία, για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις φονικές πλημμύρες αναφέρθηκε η ΕΣΚΑΘ. Από τις καταστροφές πλήγηκαν και τα σωματεία μπάσκετ της περιφέρειας με την κλήρωση των πρωταθλημάτων και την έναρξή τους να πηγαίνει κι άλλο πίσω.

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε την έμπρακτη στήριξη από την ομοσπονδία μπάσκετ την οποία έκανε γνωστή με μία ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Η ΕΣΚΑΘ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για την άμεση και έμπρακτη αντίδρασή της στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία καλαθοσφαίρισης της Θεσσαλίας εξαιτίας της πρόσφατης θεομηνίας.

Η ΕΟΚ όχι μόνο φρόντισε να ακούσει τα προβλήματα όλων των σωματείων, αλλά ενεργώντας με ενσυναίσθηση και ταχύτητα αποφάσισε να προσφέρει σε όλους την αρωγή της.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία είναι πολλά και ποικίλα. Όλα τα Θεσσαλικά σωματεία έχουν συνέπειες, που είναι ακόμη δύσκολο να εκτιμηθούν με ακρίβεια.

Δεν είναι μόνο τα γήπεδα που έχουν πάθει τεράστιες ζημιές και το αθλητικό υλικό που σε πολλές περιπτώσεις έχει καταστραφεί εξ ολοκλήρου. Είναι και οι γενικότερες ζημιές στη Θεσσαλική οικονομία στο σύνολό της, κάτι που θα έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στους πόρους, την εν γένει λειτουργία αλλά και την ίδια την επιβίωση των σωματείων.

Η βοήθεια της ΕΟΚ είναι συνεπώς πολύτιμη από κάθε άποψη. Όλη η καλαθοσφαιρική Θεσσαλία προσβλέπει στα συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης.

Η ΕΣΚΑΘ είναι πεπεισμένη ότι όλα τα καλαθοσφαιρικά σωματεία της Θεσσαλίας συντάσσονται μαζί της στην έκφραση των θερμότατων ευχαριστιών προς την ΕΟΚ.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!