Ξεκίνημα του Fοotballists365 site και e-radio – Όλες οι… “λίστες” του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ σε μια ιστοσελίδα

Ο Σεπτέμβρης μόλις μπήκε, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν 2023-2024 αρχίζει τυπικά, για τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα. Το νέο project του Footballists365 ξεκινά με σκοπό την ενημέρωση για όλα τα νέα και την αγωνιστική δράση. Το FB365 χωρίζεται σε δύο πλατφόρμες, το site, footballists365.gr με κύριο περιεχόμενο “λίστες όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ”, πίνακες δηλαδή με πρόγραμμα βαθμολογίες και γενικότερα τον οδηγό της φετινής χρονιάς και του διαδικτυακού ραδιοφώνου. Η θεματολογία της ιστοσελίδας ξεκινά από τα τοπικά ποδοσφαιρικά και μπασκετικά όλης της Θεσσαλίας (ΕΠΣ και ΕΣΚΑΘ) και φτάνει ως τις πορείες όλων των υπόλοιπων Θεσσαλικών ομάδων στις μεγαλύτερες κατηγορίες (π.χ Γ’ Εθνική Ποδοσφαίρου, National League 1 και 2 Μπάσκετ). Βασικότερο “υλικό” βεβαίως ο τρικαλινός αθλητισμός (ΕΠΣ Τρικάλων, τρικαλινές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ), αφού η “καταγωγή” του footballists βοηθά στο να γίνεται ολοκληρωμένο ρεπορτάζ στην συγκεκριμένη περιοχή. Σκοπός να προστεθούν και να εξελιχθούν κι άλλο οι πίνακες με περισσότερα στοιχεία, πέρα του πρώτου βήματος και του αρχείου που υπάρχει με ιστορικά στοιχεία για κάθε πρωτάθλημα και κατηγορία.

Όσον αφορά το ιντερνετικό ραδιόφωνο, πρόκειται για μία πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να ακούτε εκπομπές, συνεντεύξεις αλλά και αθλητικές μεταδόσεις. Στην σελίδα του e-radio υπάρχει το πρόγραμμα για να συνδέεστε και να ακούτε ζωντανά τις ώρες που εκπέμπουμε διότι δεν θα υπάρχει 24ωρη κάλυψη. Φυσικά όλες οι εκπομπές, οι συνεντεύξεις και γενικότερα το υλικό του e-radio θα μπορείτε να το βρείτε και να το ακούσετε και  στο On Demand τις σελίδας.

Από σήμερα λοιπόν 1η Σεπτεμβρίου αρχίζει η ενημέρωση του αγωνιστικού προγράμματος και φυσικά το “γέμισμα” του footballists365.gr με ειδήσεις και άρθρα, ενώ την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινά και η μετάδοση του e-radio του FB365 με την εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!