Όλη η παραμονή στην τελευταία αγωνιστική για την Αναγέννηση Καρδίτσας αύριο

Την ύστατη στιγμή θα δείξει αν η Αναγέννηση Καρδίτσας θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Super League 2, αφού όλα θα κριθούν στην αυριανή τελευταία στροφή των πλέι άουτ του Βόρειου ομίλου με τους Θεσσαλούς να θέλουν μόνο νίκη αλλά και πάλι τα πράγματα να μην εξαρτώνται από αυτούς.

Η ομάδα του Τυριακίδη βρίσκεται στην 3η από το τέλος θέση και εντός της επικίνδυνης ζώνης με διαφορά 1 πόντο από τον Καμπανιακό, οποίος σώζεται αυτή την στιγμή, και θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας τον ΠΑΟΚ Β’ με μόνο βολικό αποτέλεσμα την νίκη και το τρίποντο. Ο Καμπανιακός θα παίξει εκτός με τον Ηρακλή με τους δύο Θεσσαλονικείς να είναι αδιάφοροι και στην κορυφή της βαθμολογίας. Έτσι η ΑΣΑ θα περιμένει επίσης να μην κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς, ώστε να τους προσπεράσουν.

Στις περιπτώσεις των ισοβαθμιών η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Κοζάνη που είναι πίσω από τον Καμπανιακό, υστερούν κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Ηπείρου είναι ήδη υποβιβασμένη και οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα ευνοηθούν αν έχουν τους ίδιους βαθμούς με τους “Μακεδόνες”.

Μάλιστα στην αυριανή μέρα, η μάχη αυτή είναι η μοναδική που έχει ενδιαφέρον αφού όλα τα υπόλοιπα έχουν κριθεί με την Καλλιθέα και τον Λεβαδειακό να έχουν πανηγυρίσει τα πρωταθλήματα και την άνοδο και από τον Βορά τον Αιολικό να έχει ακολουθήσει την Κοζάνη και στον Νότιο, Παναθηναϊκός Β’, Γιούχτας και Ολυμπαικός Β’ βρίσκονται ήδη στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα στην διαδικασία των πλέι οφς η Νίκη Βόλου θα έχει την τελευταία υποχρέωση για φέτος με τον αγώνα στην έδρα του Μακεδονικού, ενώ η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της και έχει ήδη “αποχαιρετήσει” την φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Θεσσαλικών Αγώνων της 10ης αγωνιστικής (Τελευταία) του Βόρειου Ομίλου της Super League 2:

Tετάρτη 22/05

Πλέι Οφς, 16:00

Γηπ. Δημ. Στ. Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ [Μέγας(Πιερίας), Χριστάκογλου(Χαλκιδικής)-Μηνούδης(Πιερίας), Μελτσαίδης(Ημαθίας), Βλάχος(Γρεβενών)]

Ρεπό: ΑΕΛ

Πλέι Άουτ, 17:00

Γηπ. Μακεδονικού: Μακεδονικός – Νίκη Βόλου [Κακουλίδης(Θράκης), Βογιατζής(Καρδίτσας)-Μίχος(Λάρισας), Τομαράς(Θράκης), Τρύφων(Δράμας)]

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!