Χωρίς νίκη οι “θεσσαλοί” στην Super League 2 αυτή την αγωνιστική

Δεν κατάφεραν να μετρήσουν κάποια νίκη οι θεσσαλικές ομάδες στην 4η αγωνιστική της Super League 2. Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ισοπαλία και για την Αναγέννηση Καρδίτσας΄(0-0), εκτός έδρας, με τον Μακεδονικό, σε ένα παιχνίδι που πριν την αγωνιστική ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων και είχε πολλά νεύρα με 3 κόκκινες κάρτες να βγαίνουν συνολικά (2 για την ΑΣΑ και μία για τον Μακεδονικό).

Δεύτερη ήττα σε δύο παιχνίδια που έχει δώσει η Νίκη Βόλου αφού δεν τα κατάφερε και πάλι στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκε με 0-1 από την Κοζάνη σε μια ήττα εκτός προγράμματος αν και πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις των αγώνων των θεσσαλικών ομάδων για την 4η Αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2:

Αιολικός – ΑΕΛ 1-1 (48′ Γιοκέ / 25′ Πεντρόζο)

Γήπεδο: Δημ. Μυτιλήνης

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης(Αθηνών)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος(Ανατ. Αττικής)-Νιδριώτης(Αθηνών)
4ος – Παρατηρητής: Αλαμπέης(Αθηνών), Μοιραδωράκης(Πειραιά)

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (46’ Κόρνιτς), Τριανταφυλλάκος (46’ Γιοκέ), Ενομό (46’ Λουμανσρούμπεν), Ζάκαριτς (78’ Μουχάλης), Μανούσος.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ. (60’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Πλέγας (60’ Πατράλης), Παπαγεωργίου Κ. (60’ Kossonou), Andranda (75’ Θωμαΐδης), Pedrozo, Μαυριάς, Ογκμπόε.

 

Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Γήπεδο: Μακεδονικού

Διαιτητής: Τομαράς(Θράκης)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης(Καβάλας)-Σακάλογλου(Καβάλας)
4ος – Παρατηρητής: Κακουλίδης(Θράκης), Τρλυφων(Δράμας)

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης (46′ Χασάνογλου), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης (65′ Σανγκινέτι), Ραμίρεζ (69′ Σιμόνι), Τσουκάνης (46′ Λεωνιδόπουλος), Ζαφειράκης (76′ Μπουλάτοβιτς), Μπιανκόνι

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (46′ Τομάσεβιτς), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας (72′ Μακρυδάκης), Κοκκίνης, Βερνάρδος (88′ Μπούζας), Ξύδας (60′ Κέρθι)

 

Νίκη Βόλου – Κοζάνη 0-1 (45+2′ Γραμμένος)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Γιουματζίδης(Πέλλας)
Βοηθοί: Ζήρδας(Δράμας)-Τσικλητάρη(Πιερίας)
4ος – Παρατηρητής: Παπακωνσταντίνου(Φθιώτιδας), Λιόλιος(Λάρισας)

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός, Κάσσος.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστόπουλος, Νάστος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της SL2 μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!