Φιλί ζωής για την Αναγέννηση Καρδίτσας, κερδίζοντας τον Αιολικό, αλλά “ξενέρα” από τον Καμπανιακό στο 92′ – Ισοπαλίες για Νίκη και ΑΕΛ με “αυλαία” για τους “βυσσινί” φέτος (Τα σενάρια της τελευταίας στροφής)

Σπουδαία νίκη επί του αδιάφορου βέβαια Αιολικού πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, κερδίζοντας με 2-1 στο γήπεδό της, στα παιχνίδια που έγιναν εμβόλιμα.

Η ομάδα του Τυριακίδη κατάφερε με αυτό το τρίποντο να μείνει κοντά στην “σωτηρία”, ένα βαθμό πίσω από τον Καμπανιακό που είναι στην 4η από το τέλος θέση. Μάλιστα στο ματς φωτιά του Καμπανιακού με την Κοζάνη, που έγινε κι αυτό την Τετάρτη, η ΑΣΑ για 90+ λεπτά έβλεπε το αποτέλεσμα που την βόλευε για να βάλει και τις δύο αυτές ομάδες να διατηρείται αλλά στο 92, με ένα πέναλτι του Καθάριου έκαναν το 1-0 κι έτσι προς το παρόν σώζουν την κατηγορία.

Για την Θεσσαλική ομάδα πάντως, αν ήταν κάποιος να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι, καλύτερα που ήταν ο Καμπανιακός, μιας και η Κοζάνη την τελευταία στροφή θα παίξει με τον Αιολικό, οπότε θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα για την παραμονή, ενώ ούτως ή άλλως δεν την ευνοεί καμία ισοβαθμία με τους άλλους δύο αφού στα 4 ματς της σεζόν, που έδωσε με τον καθένα, έχει χάσει περισσότερα, από όσα κέρδισε.

Την τελευταία αγωνιστική τα πάντα για την παραμονή θα κριθούν από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 22/05. Οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν και πάλι στο Δημοτικό Καρδίτσας, δίχως άλλο αποτέλεσμα από την νίκη με τον πρώτο των πλέι άουτ ΠΑΟΚ Β’, ενώ θα περιμένει μια ισοπαλία ή νίκη του Ηρακλή στην έδρα του επί του Καμπανιακού, και εδώ με αδιάφορο βέβαια γηπεδούχο αφού “γηραιός” είναι 2ος.

Στην διαδικασία των πλέι οφς, του ίδιου ομίλου, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις στην προτελευταία στροφή, αφού στο τέλος θα κάνει το ρεπό της, κλείνοντας με ισοπαλία 1-1 επί του Μακεδονικού εντός έδρας. Η ομάδα του Δερμιτζάκη που ήταν ανά διαστήματα κοντά στην 1η θέση δεν κατάφερε να φανεί δυνατή την κρίσιμη στιγμή, κάνοντας καταστροφικά πλέι οφς και αδειάζοντας στην ουσία σε εκείνο το 2-2 από τον Λεβαδειακό στην ΑΕΛ FC Arena που της στέρησε την ελπίδα και έχοντας πολλά παράπονα σε βάρος της και υπέρ της ομάδας της Λιβαδειάς.

Οι “βυσσινί” την 8η αγωνιστική πήραν το ματς γοήτρου κερδίζοντας τον πρωταθλητή με 1-2 στην έδρα του και τελειώνουν την διαδικασία με 35 βαθμούς.

Τέλος και η Νίκη Βόλου έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ Β’, εκτός έδρας σε ένα ματς ανάμεσα στις δύο πιο αδιάφορες ομάδες του ομίλου, αφού πέτυχαν την είσοδο στην έξτρα διαδικασία διώχνοντας το άγχος του υποβιβασμού και ως εκεί.

Το ρεπορτάζ του “Θεσσαλικού” αγώνα της 8ης αγωνιστικής:

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-2 (64′ Ρόμο / 13′ Φατάι, 22′ Μαυριάς)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Ευαγγέλου(Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος(Αθηνών)-Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας)

Συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Τσελεπίδης (35′ Κωστή), Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (46′ Γκεζαλί), Μεχία (77′ Χάμοντ), Νταγκό (77′ Κουϊρουκίδης), Πίρινεν, Συμελίδης (71′ Νικολιάς), Ρομό.
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (77′ Μιλτιάδης), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα (77′ Παπαδόπουλος), Φατάι (65′ Νίνο), Μαυριάς (88′ Τσουμάνης), Πεντρόσο (88′ Γιανναράκης).

Τα ρεπορτάζ των “Θεσσαλικών” αγώνων της 9ης αγωνιστικής (προτελευταία):

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 2-1 (43′ Μπούζας, 66′ Αθανασιάδης / 21′ Μπαλογιάννης)

Γήπεδο:
Διαιτητής:
Βοηθοί:

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης (63′ Κέρθι), Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας (81′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (63′ Ανδρικόπουλος), Παπαδάκος (46′ Αθανασιάδης), Ξύδας (90′ Κοκκίνης), Κονίλιο.
Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης (62′ λ.τ Χαμίντοβιτς), Γιοκέ (49′ Νούλας), Ζάκαριτς, Ενομό (46′ Ιωάννου), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Μουχάλης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (62′ Κριμιτζάς), Τριανταφύλλου.

ΑΕΛ – Μακεδονικός 1-1 (31′ Τιεχί / 9′ Πέττας)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Διαιτητής: Κουκουράκης(Χανίων)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης(Αθηνών)-Μημίδης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Αντράντα (77′ Νινίκας), Στίνα (62′ Τσουμάνης), Μαυριάς (85′ Βλιώρας), Νίνο (62′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Μελετίδης (61′ Ζαφειράκης), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (61′ Παναγιωτούδης), Γρηγοριάδης (61′ Μπουλάτοβιτς), Ραμίρεζ (78′ Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (83′ Χερίδης).

ΑΕΚ Β’ – Νίκη Βόλου 1-1

Γήπεδο: Σεραφείδειο
Διαιτητής: Μπαλαχούτης(Πειραιά)
Βοηθοί: Παγουρτζής(Πειραιά)-Γκουριώτης(Αργολίδας)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Κοσίδης (24′ Γεωργέας), Παυλίδης, Σαμπανάτζοβιτς (84′ Κοντορουχάς), Χριστόπουλος, Πανεράς, Μαχαίρας, Κάτσικας (78′ Σκόνδρας), Τιεΐ
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Γιαννίτσης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβρηιλίδης, Κρητικός (76′ Μπαλλάς), Πέττας (64′ Πολίτης), Κάσσος

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!