Υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας στο αντίο του Κλάους Αθανασιάδη

Δεν κατάφερε ούτε να ακουμπήσει την παραμονή η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία στην χθεσινή τελευταία αγωνιστική της Super Leagu 2, ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 4-2 από τον ΠΑΟΚ Β’ στην έδρα της, παίρνοντας έτσι τον δρόμο του υποβιβασμού προς την Γ’ Εθνική, για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Τυριακίδη ήθελε μόνο νίκη στην τελευταία στροφή των πλέι άουτ του Βόρειου Ομίλου, στην μοναδική μάχη που είχε ενδιαφέρον, μιας και όλα τα υπόλοιπα είχαν κριθεί, με σκοπό να αφήσει πίσω τον Καμπανιακό, σε περίπτωση μη νίκης του στην έδρα του Ηρακλή. Ωστόσο δεν έγινε τίποτα από τα δύο, αφού η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε των Θεσσαλονικιών με 1-2, ενώ το ματς της Καρδίτσας κρίθηκε με το 0-3 από το ημίχρονο. Παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί πήραν ελπίδες με την μείωση του σκορ σε 2-3, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ο δικέφαλος του Βορρά έκανε πριν το 60′ το 4-2, που έμεινε μέχρι το τέλος.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έμεινε το αντίο στο ποδόσφαιρο του Στέφανου (Κλάους) Αθανασιάδη. Ο πολύπειρος επιθετικός της ΑΣΑ, τιμήθηκε και βραβεύτηκε από τις δύο πλευρές στον τελευταίο του αγώνα, πριν την έναρξη, αγωνιζόμενος απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έκανε τις καλύτερές του εμφανίσεις και μέτρησε μεγάλες επιτυχίες και τίτλους, όντας και αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Τις υποχρεώσεις της στην φετινή Super League 2 έκλεισε και η Νίκη Βόλου με ήττα από τον Μακεδονικό εκτός έδρας, με 3-1. Έτσι η Νίκη έκλεισε στην 4η θέση την χρονιά πίσω από Λεβαδειακό, ΑΕΛ και τον Μακεδονικό. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου ήταν αδιάφορη στην διαδικασία των πλέι οφς, κρατώντας για φέτος την παραμονή με την αποφυγή των πλέι άουτ και φυσικά την ιστορική της πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, μέχρι τα προημιτελικά και τον αποκλεισμό από τον Άρη.

Το ρεπορτάζ των θεσσαλικών αγώνων:

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 2-4 (50′ Σταμόπουλος, 53′ Κονίλιο / 8′ Γκούμας, 14′ Σμυρλής, 45+1′ Γκούμας, 57′ Ρουμνιάτσιεφ)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Μέγας(Πιερίας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου(Χαλκιδικής)-Μηνούδης(Πιερίας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας (70′ Τσέλιος), Ντουμάνης (46′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Μπούζας, Σαλαμούρας (79′ Κοκκίνης), Βερνάρδος, Κονίλιο, Ξύδας (46′ Κέρθι), Αθανασιάδης
ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Ναντέρ, Τασιούρας (70′ Πασχίδης), Δεληγιάννης (57′ Σινανάι), Κωττάς, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (59′ Τσίκος), Σμυρλής, Γκούμας (59′ Αδάμ), Πανίδης (70′ Γκιτέρσος)

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου (23′-36′-79′ Σιμόνι / 45+2′ Τοπαλίδης)

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Κακουλίδης(Θράκης)
Βοηθοί: Βογιατζής(Καρδίτσας)-Μίχος(Λάρισας)

Συνθέσεις:
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης (85′ Βλάχος), Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (67′ Μελετίδης), Τσιλιγγίρης (67′ Ραμίρεζ), Γρηγοριάδης (67′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (80′ Λυμπεράκης), Σιμόνι
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου (58′ Γιαννίτσης), Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πολίτης (58′ Κάσσος), Κρητικός, Πέττας (82′ Μπαλλάς)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!