Τριάρα από τον Λεβαδειακό για την Αναγέννηση Καρδίτσας – Ούτε η Νίκη Βόλου τα κατάφερε (0-0)

Όπως φάνηκε δεν καλό αυτά τα μεγάλα διαστήματα αποχής που έχουν οι ομάδες της Super League 2, λόγω των δύο ρεπό που κάνουν σε κάθε γύρο του βόρειο ομίλου. Έτσι την πάτησε και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία είχε 2 και κάτι εβδομάδες να παίξει και έπρεπε απέναντι στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό να επιστρέψει στις νίκες μετά από 6 συνεχόμενα ματς χωρίς επιτυχία και να δείξει οτί μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφς στους αγώνες που απομένουν.

Κάτι τέτοιο όχι απλά δεν έγινε αλλά η ομάδα του Τυριακίδη γνώρισε την ήττα με το ευρύ 3-0 στην Λιβαδειά χωρίς να αντισταθεί καθόλου στους πράσινους και όπως όλα δείχνουν, αν δεν υπάρξουν αυτοκτονίες από τους άλλους θα κάνει τα πλάνα της για συμμετοχή στα πλέι αουτ.

Θύμα της μεγάλης αποχής θα πέσει και η ΑΕΛ, η οποία για τρίτη αγωνιστική και δύο εβδομάδες έχει μείνει χωρίς παιχνίδι και μετά το εξ’ αναβολής ματς (Τετάρτη 21/02) με τον ΠΑΟΚ Β’ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι κορυφής, όπου θα κληθεί να είναι στο 100% αν θέλει να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή.

Τέλος η τρίτη θεσσαλική ομάδα, η Νίκη Βόλου, που τα πάει κι αυτή καλά ως προς την εισαγωγή της στην πρώτη 5αδα, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, και έχασε κιόλας την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 3η θέση αφού έπαιζε από νωρίς με παίκτη περισσότερο.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Λεβαδειακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0 (25′ Μπαΐροβιτς, 34′ Γιαννιώτας, 76′ Ρόμο)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Διαιτητής: Ρεντίφης(Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Σπυρόπουλος(Αν. Αττικής)-Νιδριώτης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης (81′ Βέρρης), Μπαϊροβιτς (60′ Χάμοντ), Γιαννιώτας (70′ Νταγκό), Κωστή, Σωτηράκος, Λόπεζ, Γκουστάβο (81′ Κασέμι), Λιάγκας, Πολέττο, Γκεζαλί (60′ Ρομό).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Παπαδάκος (70′ Ζάγγος), Στασινόπουλος (55′ Ανδρικόπουλος), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι (46′ Σαλαμούρας), Μπούζας, Κονίλιο (76′ Αθανασιάδης), Κοκκίνης (55′ Κορέλας), Ντουμάνης, Βερνάρδος.

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 0-0

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Τακίδης(Κιλκίς)
Βοηθοί: Βογιατζής(Καρδίτσας)-Ζήρδας(Δράμας)

Συνθέσεις:
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης (87′ Μελετίδης), Χάσεκ, Τσουκάνης, Πάρφιτ, Ζαφειράκης (87′ Κουλούρης), Σιμόνι (81′ Χερίδης).
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Στίκας, Ανδρέου, Μπαχανάκ (58′ Να’α), Τοπαλίδης (82′ Κάσσος), Γαβριηλίδης (76′ Λίταινας), Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Πολίτης (58′ Μιράντα), Τζιώρας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!