Τρίτη ισοπαλία σε 4 ματς η ΑΕΛ, απομακρύνθηκε η 1η θέση – Άλλη μια “γκέλα” και για την ΑΣΑ

Κλασσικό φαινόμενο οι ισοπαλίες για τις θεσσαλικές ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές, οι οποίες “χάνουν έδαφος” στην βαθμολογία.

Για την 18η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο που έγινε το διήμερο Κυριακή-Δεύτερα, αγωνίστηκαν οι δύο 2 τις 3, διότι η Νίκη Βόλου “κοιτάει” τις υποχρεώσεις τής για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τον αυριανό (14/01) αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά και την πρόκριση της περασμένης Πέμπτης. Έτσι το ματς με τον Απόλλων Πόντου αναβλήθηκε.

Όσον αφορά αυτούς που έπαιξαν, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αιολικό και έμεινε στο 0-0 με τον Μακεδονίκο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον 3ο της βαθμολογίας. Οι “βυσσινί” δεν ήταν επιθετικοί στην αναμέτρηση και σημείωσα την 3η ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς στην Super League 2, ενώ μοιραία μετά την νέα νίκη του Λεβαδειακού, έμειναν στην 2η θέση και η διαφορά αυξήθηκε στους 3 πόντους.

Ίδιο σκηνικό, με ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά με γκολ (1-1) είχε και το Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη. Η ομάδα του Τυριακίδη έφτασε τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη και 4ο στα τελευταία 5 ενώ αν και παρέμεινε στην 5η θέση, καλείται να βγάλει αντίδραση στα επόμενα ματς, αν θέλει να συνεχίσει να “κινείται” σε τροχιά πλέι οφς.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, για την 19η στροφή της SL2, οι δύο “πληγωμένες” θα παίξουν μεταξύ τους στο θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΣΑ, ενώ η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί από τον Καμπανιακό.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Μακεδονικός – ΑΕΛ 0-0

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Κουμπαράκης(Κυκλάδων)
Βοηθοί: Διαμαντής(Ηπείρου)-Μωϋσιάδης(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου (87′ Μπουκουβάλας), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (77′ Τσουκάνης), Τσιλιγγίρης (65′ Ζαφειράκης), Μπουλάτοβιτς (77′ Ραμίρεζ), Σιμόνι (87′ Μελετίδης).
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (38′ λ.τρ Γιανναράκης), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Στίνα, Πλέγας, Μαυριάς (61′ Πεντρόσο), Κοσσονού (86′ Νίνο), Ογκμπόε.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη 1-1 (35′ Βερνάρδος / 34′ Καλλέργης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Μπούτσικος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης(Σερρών)-Μπύρος(Ευρυτανίας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση  Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Κέρθι, Ξύδας, Μπούζας (58′ Ζάγγος) , Coniglio (58′ Tomasevic) .
Κοζάνη (Διγκόζης): Bogdanovic, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας, Τάτσης, Νάτσος, Παπαδόπουλος (69′ α.α.  Σιατραβάνης), Αναστασόπουλος, Καλλέργης (92′ Τσιμπούκας), Γιάκος (92′ Αποστολίδης), Ποζατζίδης (65′ Γραμμένος).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!