“Ο θάνατός της (ΑΣΑ), η ζωή της (ΑΕΛ)” – Στα “βυσσινί” το θεσσαλικό ντέρμπι – Επικράτηση για την Νίκη (Ρεπορτάζ SL2)

Με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την επιστροφή στις νίκες και την Αναγέννηση Καρδίτσας να πέφτει από τις θέσεις των πλέι οφς, ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι την Κυριακή, σε ένα ματς που οι πανηγυρισμού αυτού που θα κέρδιζε, θα συνεπάγονταν μεγάλη απογοήτευση για τους ηττημένους.

Έτσι κι έγινε η ομάδα του Δερμιτζάκη κατάφερε, με ένα γκολ από νωρίς του Αντράντα, να κερδίσει το ματς της 19ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Γ’ Εθνικής και να μην χάσει την επαφή με την κορυφή και τον Λεβαδειακό, με την διαφορά να μένει και πάλι στους 3 βαθμούς μετά το φινάλε. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας έπεσε μοιραία στην 7η θέση, αφού έμεινε για 4 σερί ματς χωρίς νίκη με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες και μειώνονται οι ελπίδες για είσοδο στην πρώτη 5αδα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου.

Η Νίκη Βόλου άφησε πίσω την ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο, που σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό τον αποκλεισμό της από τα προημιτελικά και επικράτησε του Καμπανιακού εκτός έδρας με 0-2. Και αυτό το ματς, θεσσαλικό ενδιαφέρον κρίθηκε από το ξεκίμηνα του αγώνα χάρη στα γκολ του Κρητικού στο 2′ και του Λίταινα στο 8′ και παρέμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου θα κληθεί να παίξει και τον επαναληπτικό με τον Άρη σήμερα (Τρίτη 30/01) στις 19:00 πριν επανέλθει στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ Β’, εντός έδρας.

Στα γήπεδά τους θα παίξουν και οι άλλες δύο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την ΑΕΛ να υποδέχεται την Κοζάνη, και την ΑΣΑ, που θέλει απεγνωσμένα πλέον νίκη, τον ΠΑΟΚ Β’.

Το ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας (6′ Αντράντα)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Διαιτητής: Μελιτζανίδης(Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος(Ημαθίας)-Χριστοδούλου(Ημαθίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (84′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (46′ Στίνα), Κ. Παπαγεωργίου (71′ Νίνο), Πεντρόζο, Μαυριάς (89′ Θ. Παπαγεωργίου).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (79′ Ντουμάνης), Ανδρικόπουλος (45′ λ.τ Βούζας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι, Κοκκίνης (79′ Παπαδάκος), Ξύδας (56′ Κορέλας), Σαλαμούρας (79′ Ζάγγος), Κονίγλιο.

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 0-2 (2′ Κρητικός, 8′ Λίταινας)

Γήπεδο: Καμπανιακού
Διαιτητής: Δραγούσης(Κιλκίς)
Βοηθοί: Βογιατζής(Καρδίτσας)-Τσικλητάρη(Πιερίας)

Συνθέσεις:
Καμπανιακός: Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης (66′ Πολύζος), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός (38′ λ.τ Βοσκόπουλος), Τότσκα (66′ Μυστακίδης (79′ λ.τ Φροσύνης).
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Ριμπέιρο (89′ Μπάλλας), Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Κρητικός (46′ Να’α), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!