Να κρατήσει την ατμόσφαιρα, παρά την “ξενέρα” η ΑΕΛ – Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση στο ντέρμπι με την Νίκη

Μια πολύ όμορφη εικόνα με το ΑΕΛ FC ARENA να κατακλύζεται από 10.000 και πάνω φίλους της ΑΕΛ, οι οποίοι τραγουδούσαν ρυθμικά και υποστήριζαν την θεσσαλική ομάδα, είδαμε στο ντέρμπι κορυφής με τον Λεβαδειακό, μια κατάσταση που είχαμε να δούμε χρόνια και σε επίπεδο της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Δερμιτζάκη δεν κατάφερε να χαρίσει και την μεγαλύτερη χαρά στους υποστηρικτές της, με μία νίκη που θα αναπτέρωνε τις ελπίδες για την άνοδο στην Super League 1, αλλά οι “βυσσινί” πρέπει να κρατήσουν αυτή την ατμόσφαιρα έτσι ώστε να διεκδικήσουν φέτος το καλύτερο δυνατό και να είναι συνεπείς ώστε να αρπάξουν την ευκαιρία και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0, για την 24η αγωνιστική του Βόρειο Ομίλου, με την διαφορά να μένει στους 9 πόντους βέβαια με την ΑΕΛ να έχει και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο ομάδα της Λιβαδειάς.

Στο άλλο ματς με θεσσαλικό ενδιαφέρον, η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε το πρώτο της “διπλό” στο πρωτάθλημα, στην Νεάπολη απέναντι στην Νίκη Βόλου, στο ντέρμπι. Η ομάδα του Τυριακίδη κατάφερε μετά από αρκετές αγωνιστικές να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δηλώσει “παρών” κυρίως όσον αφορά την ψυχολογία της, για να μην κινδυνέψει περισσότερο και από κει και έπειτα ενόψει των δύο αγωνιστικών που απομένουν να πιέσουν για το καλύτερο πλασάρισμα.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – Λεβαδειακός 0-0

Γήπεδο: ΑΕΛ FC ARENA
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης(Αργολίδας)-Πάτρας(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).
Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2 (86′ Πέττας / 7′ Κονίλιο, 45+1′ Βερνάρδος)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC ARENA
Διαιτητής: Φουστάνας(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης(Μακεδονίας)-Μποζατζίδης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου
(Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Τοπαλίδης (79′ Πέττας), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90’ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90’ Ζάγγος).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!