Με λύτρωση στο 94′ η ΑΕΛ κέρδισε την Νίκη Βόλου και συνεχίζει να κυνηγά την κορυφή – Εύκολα το 2Χ2 η ΑΣΑ

Μια πολύ σημαντική νίκη που της δίνει το δικαίωμα να μείνει κοντά στον Λεβαδειακό, έκανε η ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι με την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Με την κανονική διάρκεια της Super League 2 να ολοκληρώνεται μιας και την Δευτέρα παίχτηκε η 25η (προτελευταία) αγωνιστική η ομάδα του Δερμιτζάκη παρέμεινε στο -9 από την κορυφή κερδίζοντας με 1-2.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο μέρος και μάλιστα το νικηφόρο τέρμα στο 90+4′, με τον Νίνο να είναι χρυσός σκόρερ. Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν στο 48′ με τον Φατάι και Πέττας είχε ισοφαρίσει στο 63′.

Από την άλλη η Νίκη Βόλου παρέμεινε τρίτη με 32 βαθμούς, ενώ πλησίασαν ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικός στον 1 και 2 πόντους αντίστοιχα.

Το δύο στα δύο στις τελευταίες αγωνιστικές έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Μετά την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου εκτός έδρας, κέρδισε και τον Απόλλωνα Πόντου με 4-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κονίλιο που έκανε χατ τρικ. Η ομάδα του Τυριακίδη δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για να μπει στα πλέι οφς ωστόσο ανέβηκε στην 7η θέση με 26 βαθμούς, και θέλει να πάρει και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής για να είναι περισσότερο άνετη στην διαδικασία των πλέι άουτ.

Την τελευταία αγωνιστική (26η) την άλλη Δευτέρα (11/03) η ΑΕΛ θα παίξει στην έδρα του Απόλλων Πόντου και θα έχει την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή στους 6, με τον Λεβαδειακό να κάνει ρεπό, ενώ εκτός έδρας θα παίξουν και οι άλλοι δύο με την Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον Μαγνησιακό και την Νίκη Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων των θεσσαλικών ομάδων:

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-2 (63′ Πέττας / 48′ Φατάι, 90+4′ Νίνο)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Διαιτητής: Βλάχος(Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Νιδριώτης(Αθηνών)-Αραβίδης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (51′ λ.τ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Μιράντα, Πολίτης (61′ Κρητικός), Πέττας (85′ Μακατσάρια).
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (77′ Θωμαΐδης), Στίνα (66′ Κ. Παπαγεωργίου), Φατάι (88′ Κόσιτς), Πεντρόζο (66′ Κοσσονού), Μαυριάς (77′ Νίνο).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 4-1 (23′ πεν.-83′-90′ Κονίλιο, 74′ Ξύδας / 87′ Ίννο)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Μέγας(Πιερίας)
Βοηθοί: Τσικλητάρη(Πιερίας)-Μπύρος(Ευρυτανία)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος (65′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Κορέλας (46′ Παπαδάκος), Σαλαμούρας (77′ Ζάγγος), Κοκκίνης (70′ Κέρθι), Βερνάρδος (70′ Ξύδας), Μπούζας, Κονίλιο.
Απόλλων Πόντου (Σιρίλ Καλί – Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Μαρτίνεζ, Κάρδαρης, Μουμίν, Μπούμπας, Λαμπίρης, Ακένα, Ίννος, Σαχόλλι.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!