Κλήρωση Super League 2: Το πρόγραμμα των Θεσσαλικών ομάδων και τα μεταξύ τους ντέρμπι (ΑΕΛ, ΑΣΑ, Νίκη Βόλου)

Η Super League 2 είναι πλέον το πρωτάθλημα που καθυστερεί περισσότερο τόσο στον καταρτισμό του όσο και στην έναρξη του. Αυτή τη σεζόν ωστόσο έγινε μια πρόοδος αφού είναι πλέον γνωστό όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα της σεζόν μετά την κλήρωση της ΕΠΟ.

Η πρεμιέρα θα γίνει επίσης άμεσα το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/09, ενώ ο τρόπος διεξαγωγής αλλάζει φέτος αφού θα δοθούν επιπλέον αγώνες μετά το πέρας της κανονικής περιόδου και των 22η αγωνιστικών σε βόρειο και νότιο όμιλο. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι 5 κάθε ομίλου θα δώσουν αγώνες πλέι οφς ενώ οι θέσεις 6-11 θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ. Αυτό σημαίνει ότι απευθείας θα υποβιβαστούν 3 ομάδες, δηλαδή οι 2 τελυταίοι από τον βόρειο όμιλο και ο τελευταίος του νότιου.

Οι Θεσσαλικές ομάδες θα παίξουν έντος έδρας στην πρεμιέρα, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Καμπανιακό, η Αναγέννηση Καρδίτσας την ΑΕΚ Β’ και η Νίκη Βόλου τον Αλμωπό Αριδαίας.

Οι τσεκαρισμένες αγωνιστικές στις οποίες θα γίνουν τα “Θεσσαλικά ντέρμπι” είναι: 6η: ΑΣΑ – ΑΕΛ, 11η: ΑΣΑ – Νίκη Βόλου, 12η: ΑΕΛ – Νίκη Βόλου.

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Super League 2 πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!