Η ΑΣΑ “επέστρεψε” – Έσπασε το σερί της Νίκης Βόλου

Μια μεγάλη νίκη έκανε για την 10η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2 η Αναγέννηση Καρδίτσας που υποχρέωσε τον Λεβαδειακό στην πρώτη του ήττα, κερδίζοντάς τον 2-0 στο δημοτικό της γήπεδο.

Χάρη στα τέρματα του Κονίλιο από το 5′ και το αυτογκόλ του Πίρινεν στο 57′ η θεσσαλική ομάδα πήρε την νίκη στο κυριακάτικο ματς που την βάζει σε τροχιά πλέι οφ καθότι βρίσκεται οριακά εκτός πεντάδας “πιάνοντας” του 11 βαθμούς (6η θέση).

Παράλληλα αυτή η νίκη της Αναγέννησης έκανε “καλό” και στην ΑΕΛ, η οποία δεν αγωνίστηκε για δεύτερη σερί αγωνιστικέ και πλέον με αγώνα λιγότερο είδε την διαφορά της από την κορυφή να μένει στους 5 βαθμούς.

Στις 5 συνεχόμενες νίκες σταμάτησε το σερί της Νίκης Βόλου, αφού την Δευτέρα ηττήθηκε από τον Μακεδονικό στην έδρα του με 1-2. Οι καλές εμφανίσεις της ομάδας του Ελευθερόπουλου την κρατάν ακόμα στα ψηλά της βαθμολογίας και στην 3η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ και 7 από τον Λεβαδειακό.

Ο Μακεδονικός είχε προηγηθεί με 0-2 από το πρώτο μέρος με τα γκολ του Ζαφειράκη στο 29′ και το αυτογκόλ του Βαγγέλη στο 42′, με τους “θεσσαλούς” να καταφέρνουν απλά να μειώσουν με τον Κάσσο λίγο πριν το τέλος του αγώνα (89′).

Τα φύλλα αγώνα των θεσσαλικών ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός 2-0 (5′ Κονίλιο, 57′ Πίρινεν αυτ.)

Γήπεδο: Δημοτικό Σταδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Τσατσουλής(Αθηνών)
Βοηθοί: Αραβίδης(Αθηνών)-Μαραθωνίτης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης, Κοκκίνης, Βερνάρδος, Μπούζας, Κονίλιο.
Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Κροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέττο, Ρομό, Γιαννιώτας.

Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 1-2 (89′ Κάσσος / 29′ Ζαφειράκης, 42′ Βαγγέλης αυτ.)

Γήπεδο: Δημοτικό Σταδιο Νεάπολης
Διαιτητής: Μέγας(Πιερίας)
Βοηθοί: Πριονάς(Εύβοιας)-Ιωάννου(Εύβοιας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Αναστασίου (56′ Να’α), Κυριακίδης (77′ Πέττας), Παναγιωτίδης (67′ Τζιώρας), Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Ριμπέιρο, Κρητικός (67′ Πολίτης), Μοράρ.
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Τσιλιγγίρης (73′ Λυμπεράκης), Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ (84′ Σανγκινέτι), Ζαφειράκης (63′ Λεωνιδόπουλος), Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (84′ Μελετίδης), Τσουκάνης, Σιμόνι (73′ Μπιανκόνι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!