Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΛ και Νίκη Βόλου – Εντός έδρας ήττα η Αναγέννηση Καρδίτσας (Ρεπορτάζ SL2)

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψαν οι δύο από τις τρεις θεσσαλικές ομάδες την περασμένη (17η) αγωνιστική της Super League 2, στον βόρειο όμιλο.

Η ΑΕΛ μετά τις δύο ισοπαλίες, που την έριξαν από την κορυφή, επικράτησε με 2-0 του Αιολικού εντός έδρας και παρέμεινε 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Εύκολη επικράτηση και για την Νίκη Βόλου, στην Κοζάνη με 0-3, απέναντι στην τοπική ομάδα με το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να κάνει την πρώτη νίκη στο 2024, μετά από δύο ματς και να επιστρέφει σε τροχιά πλέι οφ.

Το 3 στα 3 για τους Θεσσαλούς δεν έγινε διότι η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε στην έδρα της 0-1 από τον Μακεδονικό ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση. Παρά την ήττα η ομάδα του Τυριακίδη έμεινε στην 5η θέση και καλείται να “σηκώσει κεφάλι”.

Επόμενες αναμετρήσεις, για την 18η “στροφή, αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ΑΕΛ να δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του Μακεδονικού και εντός έδρας ματς για Νίκη και ΑΣΑ με Απόλλων Πόντου και Κοζάνη αντίστοιχα.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΑΕΛ – Αιολικός 2-0 (20′ Μαυριάς, 22′ Ηλιάδης)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης(Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολακίδης(Αθηνών)-Μητροφάνης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Ουατάρα (75′ Θ. Παπαγεωργίου), Αντράντα (85′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου (66′ Νίνο), Όγκμποε (66′ Στίνα), Μαυριάς.
Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό (88′ Χαλκιαδάκης), Μπενίτεζ, Μουχάλης, Νούλας (46′ Γκιάσι), Τριανταφύλλου.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός 0-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Κόκκινος(Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Ζήρδας(Δράμας)-Κουβαλάκης(Δράμας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς (46′ Βερνάρδος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Κοκκίνης (69′ λ.τ Παπαδάκος), Ξύδας (80′ Αθανασιάδης), Μπούζας, Κονίλιο.
Μακεδονικός: Περντρέου, Σαραγιώτης, Χασάνογλου, Μπουλάτοβιτς, Περέιρα, Χάσεκ (83′ Μπουκαβάλας), Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ζαφειράκης (64′ Τσιλιγγίρης), Τσουκάνης (75′ Ραμίρεζ), Σιμόνι.

Κοζάνη – Νίκη Βόλου 0-3

Γήπεδο: ΔΑΚ Κοζάνης
Διαιτητής: Γιουματζίδης(Πέλλας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης(Μακεδονίας)-Τσεχελίδης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας (67′ Παπαδόπουλος), Τάτσης, Δόρης (54′ Ποζατζίδης), Καραγιάννης (55′ Τσιμπούκας), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος (67′ Βοριαζίδης), Σιατραβάνης (22′ Αποστολίδης).
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος) Γκαραβέλης, Κάσδος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Πολίτης (79′ Κουτσιμπάνης), Λίταινας, Γαβριηλίδης, Κρητικός (73′ Ribèiro), Τζιώρας

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!