Επέστρεψαν στις νίκες ΑΕΛ και ΑΣΑ – Ήττα για Νίκη Βόλου από τον Λεβαδειακό (Αποτελέσματα SL2)

Για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 οι θεσσαλικές ομάδες μέτρησαν δυο επιτυχίες και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Στα ματς που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας, πέτυχαν σημαντικές νίκες και επανήλθαν στις νίκες μετά την ήττα της Λάρισας από την ΑΕΚ Β’ και την ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή για την ΑΣΑ.

Οι “βυσσινοί” στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη, μετά την αλλαγή προπονητή επικράτησαν του Ηρακλή με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κοσσονού στο 87′. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Αιολικού εντός έδρας με σκορ 3-1. Ο Κοκκίνης άνοιξε το σκορ στο 31′, με τον Αιολικό να ισοφαρίζει με τον Μανούσο στο 61′. Η ομάδα του Τυριακίδη απάντησε άμεσα στο 68′ με σκόρερ τον Χύδα, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε ο Σταμόπουλος στο 87′.

Όσον αφορά την Νίκη Βόλου, ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό, εντός έδρας με 0-1, σε αγώνα που έγινε στο Πανθεσσαλικό. Στο 90′ σημειώθηκε το νικηφόρο τέρμα με γκολ του Συμελίδη ο οποίος χάρισε την νίκη στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Αναλυτικά οι σκορέρς και οι συνθέσεις των θεσσαλικών ομάδων:

ΑΕΛ – Ηρακλής 1-0 (31′ Κοσσόνου)

Διαιτητής: Αδριανός(Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου(Αχαΐας), Δέλλιος(Πέλλας)
40ς – Παρατηρητής: Γιουματζίδης(Πέλλας), Συμεωνίδης(Πιερίας)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ
(Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79’ Θ Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (66’ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Κ. Παπαγεωργίου (66’ Κοσσονού), Πλέγας, Αντράντα, Μαυριάς (90+1′ Γιανναράκης), Πεντρόσο (79’ Μπρου), Ογκμπόε.

ΠΟΤ Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν, Δοϊρανδλής, Εμπό (46’ Τόρες), Λύγκας (80’ Γκάγιτς), Σίλβα, Κουντουριώτης (79’ Τσουμάνης), Κούστα (58’ Στοϊσεβιτς)

 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 3-1 (31′ Κοκκίνης, 68′ Χύδας, 87′ Σταμόπουλος / 61′ Μανούσος)

Διαιτητής: Φουστάνας(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νταβέλας(Μακεδονίας), Μποζατζίδης(Μακεδονίας)
40ς – Παρατηρητής: Τικόζογλου(Μακεδονίας) – Βαλιώτης(Λάρισας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας
(Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης (86′ Τομάσεβιτς), Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας (75′ Κορέλας), Κοκκίνης (65′ Κέρθι), Ελιβέλτο (83′ Αθανασιάδης), Βερνάρδος (65′ Ξύδας).

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Μαξιμένκο, Λουμανσρούμπεν, Γιόκε (83′ Ιωάννου), Μανούσος, Ζάκαριτς, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (59′ Ασαχμπάρ), Κόρντιτς (59′ Λαγός), Ουνγιαλίδης.

 

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 0-1 (90′ Συμελίδης)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος(Αρκαδίας)
Βοηθοί: Ψαρρής(Ζακύνθου) – Πάτρας(Μακεδονίας)
40ς – Παρατηρητής: Μπουτσίκος(Μακεδονίας) – Μπλούνας(Φθιώτιδας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου
(Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Τοπαλίδης (84′ Να’α), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (84′ Πέττας), Γαβριηλίδης, Πολίτης (67′ Λίτταινας), Κρητικός (57′ Ριμπέιρο), Κάστρο

Λεβαδειακός (Νιόμπλιας): Γκροφ, Τσάπρας, Μπελμόντ, Ρομό (46′ Τσιριγώτης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Σωτηράκος, Λιάγκας, Λούα Λούα (46′ Κουάδρα) (62′ Συμελίδης), Πολέτο (78′ Νικολιάς)

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολόγια πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!