Δύο στα δύο για τους Θεσσαλούς στα εξ’ αναβολής, με 5αρα της Νίκης και την ΑΕΛ να μειώνει πριν το ντέρμπι

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, η “βυσσινί” επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ πριν λίγο με 1-2, σε αγώνα που ήταν εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα του Δερμιτζάκη ανταπεξήλθε, διότι είχε να δώσει επίσημο ματς εδώ και δύο (και κάτι) εβδομάδες, λόγω των αναβολών αλλά και το ρεπό που έκανε. Έτσι κατάφερε να μειώσει στους 9 πόντους από την ομάδα της Λιβαδειάς και με αγώνα λιγότερο.

Θετικό αποτέλεσμα και για την Νίκη Βόλου, η οποία μετά την ισοπαλία στον Μακεδονικό και με το ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι στα σκαριά έδωσε εξ’ αναβολής ματς με τον τελευταίο Απόλλωνα Πόντου (18η αγωνιστική). Η ομάδα του Ελευθερόπουλου “σκόρπισε” εύκολα τον Απόλλων με 5-0 και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω, 5 βαθμούς τον Μακεδονικό πλέον.

Τα ρεπορτάζ των εξ’ αναβολής αγώνων:

ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ 1-2 (61′ Τσοπούρογλου / 48′ Κοσσονού, 52′ Στίνα)

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Τομάρας(Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα(Ξάνθης)-Σάββας(Σερρών)

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Παναγιώτου (55′ Πανίδης), Παντεκίδης, Φίλων, Κωττάς, Γιαξής, Σνάουτσνερ (30′ λ.τ Τσοπούρογλου), Γκούμας (55′ Σπυράκος), Δαρέλας (81′ Σαποβάλοφ), Κανίς (81′ Κουαλιάτα).
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Μαϊδανός (79′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου (79′ Γιανναράκης), Φατάι (86′ Κόσιτς), Μαυριάς (70′ Νίνο), Στίνα, Κοσσονού (86′ λ.τ Μορέιρα).

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 5-0 (24′ Γαβριηλίδης, 34΄-62′ Μιράντα, 58′ Παναγιωτίδης, 88′ Κρητικός)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Μυλοπούλου(Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου(Καβάλας)-Καρασαββαΐδης(Καβάλας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπαχανάκ, Ανδρέου (46′ Τοπαλίδης), Να’α (39′ λ.τ Γιαννίτσης), Πέττας, Λίταινας, Παναγιωτίδης (63′ Μπαλλάς), Μιράντα, Πολίτης (70′ Κρητικός), Κάσσος (63′ Κουτσιμπάνας)
Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι (77′ Αμπούντου), Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Μπλανκ Καζάου, Μουμίν, Μπούμπας (70′ Νοβίκοφ), Ακένα (53′ Φλένσμποργκ), Ίννος (77′ Μαρτίνες), Αλμπάνης (53′ Σκάλα)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!