Δυσκολεύει το όνειρο των πλέι οφς για την ΑΣΑ – Έ”χ”ασε η Νίκη Βόλου – Δεύτερη σερί νίκη η ΑΕΛ

Για την 20η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Super League 2, τα αποτελέσματα ήταν για όλα τα γούστα, όσον αφορά τις τρεις θεσσαλικές ομάδες.

Μάλιστα οι Θεσσαλοί αγωνίστηκαν σε τρεις διαφορετικές μέρες με την Αναγέννηση Καρδίτσας, να μην κάνει την ιδανική αρχή αφού το Σάββατο έφαγε σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ Β’, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-3, στο στάδιο. Με την ομάδα του Τυριακίδη να σημειώνει την 5η σερί αναμέτρηση χωρίς νίκη, με 5 ήττες σε αυτά τα ματς, πλέον το όνειρο της παρουσίας της στα πλέι οφς δυσκολεύει, μιας και έπεσε στην 7η θέση με 20 πόντους, 4 μακριά από τον ΠΑΟΚ και την 5η. Παράλληλα θα ακολουθήσουν δύο αγωνιστικές που δεν θα μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς η ΑΣΑ, με το ακυρωθέν παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας που έρχεται (σ.σ. ο Αλμωπός δεν κατεβαίνει) και το ρεπό της 22ης αγωνιστικής, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Την Κυριακή η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει το 2 στα 2, στα τελευταία ματς επικρατώντας 2-0 της Κοζάνης, με τον συνηθισμένο τρόπο της, χτυπώντας νωρίς στο ματς και έτσι διατήρησε την διαφορά των τριών πόντων από τον πρώτο Λεβαδειακό. Την αμέσως επόμενη “στροφή” η “βυσσινί” θα πάει στην έδρα του ΠΑΟΚ Β’, με μοναδικό στόχο το 3 στα 3.

Τέλος σήμερα (Δευτέρα) η Νίκη Βόλου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε και από πολύ νωρίς, στην έδρα της 1-0 της ΑΕΚ Β’, δεν τα κατάφερε να διατηρήσει την νίκη, με το ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα (1-1) να την βρίσκει να χάνει ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση με 27 βαθμούς και να προσπεράσει τον Μακεδονίκο, κι έτσι συνέχισε 4η με 25. Έτσι η ομάδα του Ελευθερόπουλου θα πάει για να πάρει πόντο ή πόντους στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή εκτός έδρας.

Το ρεπορτάζ των αγώνων:

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 0-3 (19′ Κανίς, 82′-90+1′ Σαποβάλοφ)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Μέγας(Πιερίας)
Βοηθοί: Σακάλογλου(Καβάλας)-Καρασαβαϊδης(Καβάλας)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος (84′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Παπαδάκος (67′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (67′ Ζάγγος), Κοκκίνης (49′ λ.τ Κέρθι), Βερνάρδος (84′ Τομάσεβιτς), Μπούζας, Κονίλιο.
ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (66′ Μανωλιούδης), Σπυράκος (53′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (80′ Πανίδης), Δαρέλας (80′ Τσίκος), Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

ΑΕΛ – Κοζάνη 2-0 (6′ Ηλιάδης, 20′ Παπαγεωργίου Κ.)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Διαιτητής: Καλατζής(Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μαραθωνίτης(Αθηνών)-Μητροφάνης(Αθηνών)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης (46′ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου (68′ Στίνα), Μαυριάς (91′ Παπαδόπουλος), Κοσσονού (69′ Νίνο), Πεντρόσο (78′ Φατάι).
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης (57′ Ίτσιος), Κούφας, Τάτσης, Σιατραβάνης (46′ Μάγκανιτς), Νάτσος, Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γιάκος (80′ Κανούλας), Ποζατζίδης (46′ Μαξίμοβιτς).

Νίκη Βόλου – ΑΕΚ Β’ 1-1 (7′ Τζιώρας / 90+1′ πεν. Μαχαίρας)

Γήπεδο: Δημοτικό Νεάπολης
Διαιτητής: Πουλόπουλος(Πειραιά)
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος(Πειραιά)-Γκουριώτης(Αργολίδας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Κρητικός (54′ Να’α), Τζιώρας.
ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς (57′ Γκολφίνος), Λαμαράνα, Μαχαίρας, Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!