“Διπλό” και 2η θέση για ΑΕΛ – Τρίτη συνεχόμενη ΝΙΚΗ – Ήττα για ΑΣΑ που “πέφτει” στη βαμολογία

Για την 7η αγωνιστική της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο οι θεσσαλικές ομάδες έκαναν 2 νίκες και μία ήττα.

Την μεγαλύτερη την πέτυχε η ΑΕΛ, από άποψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος, διότι κέρδισε την Κοζάνη 0-2 και “πάτησε” την 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Λεβαδειακό. Φυσικά το δυσάρεστο γεγονός με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή, πριν την έναρξη, επισκίασε την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ευτυχώς όμως τα νέα είναι ευχάριστα αφού ο Παναγιώτης Νάσης έστειλε το μήνυμα του από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον σε διαδικασία ανάρρωσης.

Στην ιστορία του αγώνα η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Μαυρία να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8′ και τον Πεντρόζο να γράφει το τελικό 0-2 στο 79′.

Σημαντική νίκη, την τρίτη διαδοχική της, πέτυχε η Νίκη Βόλου που επικράτησε στο “Σεραφείδειο” της ΑΕΚ Β’ με 3-0. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης το οποίο το επιβεβαίωσε με τα τέρματα του Ριμπέιρο (65′), του Μιράντα (77′) και του Κάσσου (87′).

Τέλος η τρίτη θεσσαλική ομάδα, η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού από τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-0, με τα γκολ του Γκορντετζιάνι και του Ρούμνιατσεφ. Έτσι η ομάδα του Τυριακίδη έμεινε πίσω στην βαθμολογία και στην 10η θέση.

Κοζάνη – ΑΕΛ 0-2 (8′ Μαυρίας, 79′ Πεντρόζο)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κοζάνης
Διαιτητής: Πουλόπουλος(Πειραιά)
Βοηθοί: Κορόνας(Πειραιά)-Θανασιάς(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Ίτσιος.
ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46′ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (85′ Θωμαΐδης), Οτορμίν (72′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (85′ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (72′ Μπρου), Πεντρόσο.

ΑΕΚ Β’ – Νίκη Βόλου 0-3 (65′ Ριμπέιρο, 77′ Μιράντα, 87′ Κάσσος)

Γήπεδο: “Σεραφείδειο”
Διαιτητής: Βλάχος(Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Ζούζας(Ανατ. Αττικής)-Τσαγανού(Δυτ. Αττικής)

Συνθέσεις:
ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Κατσίκας, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Ραντόνια, Ρουκουνάκης (67′ Σαμπανάτζοβιτς (72′ λ.τ Πανεράς), Ανδρικόπουλος (67′ Κοντόπουλος), Λαμαράνα, Χριστόπουλος (83′ Σταμούλης), Τιέι (83′ Μουστάκας).
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Μπαχανάκ (55′ λ.τ Γρομητσάρης), Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης (55′ Λίταινας), Ριμπέιρο (79′ λ.τ Τοπαλίδης), Κρητικός (64′ Μιράντα), Τζιώρας (64′ Μοράρ).

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (37′ Γκορντεζιάνι πεν., 67′ Ρουμνιάτσεφ)

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Μελτζανίδης(Ιμαθίας)
Βοηθοί: Δέλιος(Πέλλας)-Σακκάς(Θεσσαλίας)

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Β’: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γκούμας (58′ Ρουμνιάτσεβ), Βρακάς (88′ Κουλούρης), Δαρέλας (58′ Γρόσδης), Γκορντεζιάνι.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Τομάσεβιτς, Κέρθι, Κοζορώνης, Μπούζας (70′ Ξύδας), Αθανασιάδης (70′ Βερνάρδος), Κονίλιο.

Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία της SL2 πατώντας εδώ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!