Δεν πείθει η Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηττήθηκε ξανά και μένει στην επικίνδυνη ζώνη – Ισόπαλη Νίκη στα πλέι οφς

Αδυνατεί να κάνει το μεγάλο αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας που γνώρισε νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’, με 2-0 εκτός έδρας, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ του Βόρειου Ομίλου.

Η ομάδα του Τυριακίδη ισοβαθμεί αυτή την στιγμή με τον Καμπανιακό, ο οποίος είναι βαθμολογικά από πάνω και την αμέσως επόμενη αγωνιστική ξεκινά ο δεύτερος γύρος της έξτρα διαδικασίας, με εντός έδρας αναμέτρηση με την Κοζάνη.

Όσον αφορά την διαδικασία των πλέι οφς, εκεί όπου χάθηκε το ενδιαφέρον για την ΑΕΛ αφού ξέφυγε ο Λεβαδειακός και η Νίκη Βόλου δεν “πάει” για κάτι παραπάνω, οι “βυσσινί” έκαναν το ρεπό τους, ενώ η ομάδα του Ελευθερόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, εντός έδρας με τον Μακεδονικό και έμεινε στην προτελευταία θέση με 19 πόντους μόνο πάνω από την ΑΕΚ Β’.

Την επόμενη αγωνιστική, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και των πλέι οφς, ΑΕΛ και Νίκη Βόλου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο τέταρτο Θεσσαλικό ντέρμπι της σεζόν φέτος.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΠΑΟΚ Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (9′ Κάνης, 89′ Γκούμας)

Γήπεδο: Μακεδονικού
Διαιτητής: Μυλοπούλου(Καβάλας)
Βοηθοί: Σακάλογλου(Καβάλας)-Καρασαββαΐδης(Καβάλας)

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κώττας, Παντεκίδης (46′ Μανωλιούδης), Γιαξής, Σνάουτσνέρ, Γκούμας, Πανίδης (46′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).
Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (89′ Κορέλας), Κονίλιο, Ντουμάνης (89′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (71′ Κοκκίνης).

Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 1-1 (84′ πεν. Πολίτης / 70′ Σιμόνι)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νάπολης
Διαιτητής: Τσατσούλης(Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολάου(Αθηνών)-Μπύρος(Ευρυτανίας)

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Στίκας (71′ Γιαννίτσης), Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (86′ λ.τρ. Μπαλλάς), Λίταινας, Κάσσος (73′ λ.τρ. Πολίτης), Κρητικός, Πέττας (70′ Μακατσάρια)
Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (73′ Γρηγοριάδης), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (46′ Ζαφειράκης), Κουλούρης (44′ Ραμίρεζ), Μπουλάτοβιτς (60′ Παναγιωτούδης), Χερίδης (60′ Σιμόνι)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!