Έχασε ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο η ΑΕΛ – Επιστροφή στις νίκες για ΑΣΑ με μεγάλο αποτέλεσμα (Ρεπορτάζ SL2)

Κάτι την “πιάνει” την ΑΕΛ με τις Β’ ομάδες και δεν μπορεί να πανηγυρίσει νίκες, όπως συνέβη και στην εμβόλιμη, 15η αγωνιστική της Super League 2 για τον Βόρειο Όμιλο. Οι “βυσσινοί¨ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕΚ Β’, στο γήπεδό τους χθες και απώλεσαν σημαντική ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά στην κορυφή, από τον δεύτερο Λεβαδειακό, που “γκέλαρε” κι αυτός απέναντι στην Κοζάνη την Τετάρτη (0-0).

Τα γκολ στο ΑΕΛ FC Arena σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον Χριστόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 51′ για την Ένωση και τον Ογκμπόε να ισοφαρίζει και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 2024 για την ομάδα του Δερμιτζάκη στο 68′.

Έτσι η διαφορά στην κορυφή έμεινε αναλλοίωτη στον 1 βαθμό με την θεσσαλική ομάδα στους 28 και τον Λεβαδειακό στους 27, μετά το πέρας αυτής της “στροφής” και με πολύ ενδιαφέρον το επόμενο ματς της ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή με τον Ηρακλή εκτός έδρας.

Οι άλλοι “Θεσσαλοί” που έπαιξαν μεσοβδόμαδα ήταν αυτοί της Αναγέννησης Καρδίτσας, που πανηγύρισαν πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ηρακλή εντός έδρας την Τετάρτη, “ξορκίζοντας” έτσι τα 3 συνεχόμενα ματς χωρίς επιτυχία. Χάρη στα τέρματα του Σταμόπουλου μόλις στο 2′ (πρώτο για το 2024) και του Κονίλιο στο 83′, η ομάδα του Τυριακίδη κατάφερε να προσπεράσει τον Ηρακλή κι έτσι να επιστρέψει εντός των πλέι οφς και να “πατήσει” την 4η θέση της βαθμολογίας. Για τον Ηρακλή μείωσε απλά ο Τζόνσον Εμπό στο 94′ για το τελικό 2-1.

Επόμενη αγωνιστική για την ΑΣΑ με τον Αιολικό, εκτός έδρας την Κυριακή.

Το Ρεπορτάζ των Αγώνων:

ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 1-1 (68′ Ογκμπόε / 51′ Χριστόπουλος)

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena
Διαιτητής: Κακουλίδης(Θράκης)
Βοηθοί: Κούλα(Ξάνθης)-Κορώνας(Πειραιά)

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (61′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός (74′ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Θωμαΐδης (74′ Μιλτιάδης), Νίνο (61′ Ογκμπόε), Αντράντα, Πεντρόσο, Κ. Παπαγεωργίου, Μαυριάς (82′ Βλιώρας).
ΑΕΚ Β’ (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Ραντόνια, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας, Χριστόπουλος (88′ Γκαρσία), Μαχαίρας (79 λ. τρ. Κοσίδης), Θεοδωρίδης (74′ Σταμούλης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 2-1 (2′ Σταμόπουλος, 83′ Κονίλιο / Τζόνσον 90+4′)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας
Διαιτητής: Σιντόρης(Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Σακκάς(Θεσσαλίας)-Θανάσιας(Ηπείρου)

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος (90+1′ Ντουμάνης), Γκόλιας, Κέρθι (65′ λ.τρ. Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (65′ Ξύδας), Μπούζας (78′ Ζάγγος), Κονίλιο (90+1′ Παπαδάκος).
Ηρακλής (Περικλής Αμανατίδης): Παλαβράκης, Πατράλης, Δοϊρανλής, Γκμπενιόν, Σπυρίδης, Σιούτας, Κούστα (90+1′ Τσουμάνης), Χειρίτραντας (75′ Σίλβα), Έμπο, Χρουσιέλ, Τόρες (66′ Κουντουριώτης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!